9

Анонимен

преди 9 месеца

Като прочетох заглавието, първо си помислих, че става дума за робския труд, който се е практикувал от ВСИЧКИ големи фирми в Германия по хитлерово време (цвангсарбайтер). Всички големи фирми, включително камъни Сваровски, са работели за армията, за да оцелеят. и с пленници, например французи. Всички, без изключение. А че западняците са на принципа "което не се вижда, е позволено" го знаем, грабили са и грабят цял свят. Въпросът е" Защо България е с тях, защо се вързва и се разчита на тях?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Намират все по евтина работна ръка, а дрехите стават все по-скъпи, абсолютна алчност.

7

Анонимен

преди 9 месеца

В България много хора работят РОБСКИ, защото трудът им е много ниско платен. Или работят само за да си плащат сметките. Обърнете внимание на това!

6

Вижте сега

преди 9 месеца

Простете им, те са бедни хора, и нямат пари да плащат на работници !

5

Анонимен

преди 9 месеца

Ама иначе премиум.

4

пияница мистик

преди 9 месеца

Знаете ли, че онези дългите кожени манта, дето са ги носели СС-овците Втората Световна Война са шити от Hugo Boss? Аз си търсих да си купя едно такова, намерих в ebay.uk, ама цената му започваше от 10 000 паунда на търга и се отказах :))) Не ми се харчеха чак пък толкова пари :))))

3

Дидо

преди 9 месеца

Има доста програмисти, които сме буквално роби. Няма работа и нищо не правим по цели месеци и като сложат краен срок съм работил една събота 10 часа и една неделя 8 часа. Направо се сбърках от работа.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ти плащад под 4 000 евро на месец робб ли си?

1

Бизнесмен с Ауди

преди 9 месеца

Е какво лошо, те така са им помагали, защото вероятно са ги хранили. По принцип е по-изгодно да храниш робите си, отколкото да ги сменяш постоянно.