37

Анонимен

преди 9 месеца

..."...но очаква краяТ...", в случая то е допълнение, а НЕ подлог, затова трябва да е с НЕпълен член. Елементарно е.

36

Дрън

преди 9 месеца

До Анонимен Ако Лукойл беше България както твърдиш, ЗАЩО от 15 г не е плащала корпоративен данък? Сефте през 2022 г. Стопляш ли?

35

Гочето

преди 9 месеца

До АнонименНикога не е бил такъв! Силен лост за влияние в страната от москва. Факт! Стига емоционални изпразвания, лишени от факти и аргументи!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Лукойл е България!Нефтохим е Българска рафинерия,която американците чрез своите лакеи от марионетното правителство искат да унищожат!Съд и затвор за предателите на България !

33

Анонимен

преди 9 месеца

чакаме разваляне на концесията за златото на дънди от НС

32

Чукча писател

преди 9 месеца

Само ще я ребрандират на "Литаско-Цюрих"-АД и готово. С помощта на нашите "неподкупни" депутати от 2025 г. рафинерията ще продължи да си работи, захранвайки отново едни и същи лапачи на рушвети. Никаква полза за майка България. Най-много да ни осъдят на някой арбитраж и отново народа да плаща за това.

31

Анонимен

преди 9 месеца

"Най-голямата руска частна петролна компания Лукойл" - тия въобще видяли ли са акционерите на тая компания преди да ги пишат тия глупости :D

30

Taто

преди 9 месеца

Лукойл е на Натанаил Родшилд, а не руски. Каква е тази *** антируска пропаганда.

29

Мисирке,

преди 9 месеца

купи си учебник за началните класове и прочети поне два урока по елементарна граматика.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Войната рано или късно ще свърши. Тогава България ще се озове в тежка енергийна зависимост от всевъзможни кланове, доставящи на високи цени енергийни ресурси.

27

Shrek

преди 9 месеца

Как преди демокрацията Нефтохим преработваше арабски петрол, и руски едновременно и нямаше проблеми???

26

Българин

преди 9 месеца

Върнете парите в хазната бе, крадци!

25

Българин

преди 9 месеца

Нелче, влиянието на западната пропагандна машина върху проджани м*сирки като теб, никога няма да е застрашено. Така че спи спокойно. А ние да видим като се "откъснем" от "зависимостта от Москва", колко добре ще започнем да живеем? Че нещо бензина удря 3 лева, а храните пак тръгнаха нагоре. И като се окаже, че преди сме живяли по-добре и медиите и политиците сте ни лъгали за светлото бъдеще ... да няма виснали политици и журналисти по стълбовете един ден.

24

Алибали

преди 9 месеца

Такааа - как става така, че една компания е по-силна от държава?!? Няма как!Но в заглавията от днес бе ге става! И да ви кажа под секрет - ако нашите политици милеят за държавата ни, ще драпат със зъби и нокти за удължаване на дерогацията! Защо?!? Много просто - то една рафинерия да не е просто да и сипеш един продукт и да ти изкарва каквото искаш! Тя е настроена за съответни примеси - ерго няма как да заработи ей така с друг петрол - т.е. или за да съществува ще купува пак същия нефт или чао!

23

АНТОН ШАЙКАТА

преди 9 месеца

До ВЪПРОС... КАК ТАКА ? ЛУКОЙЛ 74% Е СОБСТВЕНОСТ НА IMG BANK ? СИРЕЧ, РОТШИЛДГРУП -НИДЕРЛАНД ! КЪДЕ СИ НАВИРАТЕ ГАГИТЕ ?

22

Shshshshsh

преди 9 месеца

Ъъъъъ бат Бойко управлява *** вече 15 години и си цъкаше карти с шефа на Лукойл България - Златев. Що не го питате мили краварски ботчета, защо Лукойл е с подобно господстващо положение? Да подскажа , иде реч за кюлчета и много мангизи. Осъзнава ли се факта, че ГЕРБ окъка целия пейзаж последните 15 години и продължава в момента през дупките на ПП и ДБ?

21

Хе хе

преди 9 месеца

До Анонимен 20 На свободната, без чужди военни бази и независима Корея искаме !

20

Анонимен

преди 9 месеца

Северна Корея беше под влияние на СССР и следваше нейния модел, Южна Корея остана под влияние на САЩ. На коя Корея искате да приличаме другари?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Много глупави управници имаме , режат си колона на който седят, народа ще измете тазиизмет.

18

Анонимен

преди 9 месеца

А *** много глупави упраници , режат си колона на който седят, народа ще измете тази ***