53

Журналист

преди 8 месеца

Има ли някой българин снимка на Черепа в затворнически дрехи ? Има ли снимка на Черепа как се разхожда 1 час в затворническия двор , с телените оградии високите дувари ? Нямаааа ! Няма и да има ! Има ли осъден олигарх в затвора ? Нямаааа! Има ли осъден политик-милионер ? Нямаааа! Ще има ли фалит на държавата ? Ще имааааа!

52

Новинка

преди 8 месеца

Ами че и Черепа откакто се е върнал ( вече 3 дни) , вече има спечелени 57 милиона лева. В ареста имал гарсониера с всички удобства , компютър, 3 телефона, масажист, секретарка и PR да го цитира по медиите. Ееееех, богаташ да си в България !!! Повече от цар е !

51

Гъз

преди 8 месеца

Тръмп иска яко да отреже на блякрок кльопачката. Нищо новата корона ще ви оправи.

50

Анонимен

преди 8 месеца

При тях всичко е пари, повдига ми се.

49

Анонимен

преди 8 месеца

До 48:Бай Дрън като осъди конкуренцията си ,те няма да има за кой да гласуват,а с машинките част от гласовете ще подправят.Очертава се пак да е Бай Дрън.Той като ритне камбаната ще е Камилата Харис,която се изпусна как трябвало да се съкрати населението,за да пият чиста вода и да дишат чист въздух.А ако има военно положение няма да има избори.Това са си фашисти,които са подправили изборите и са сложили марионетката с деменция Бай Дрън.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Зомбиленд...

47

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен: Проблема с бай Издън е, че всички американци му се смеят и надали ще се вържат че ще преживее следващия мандат!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Проблема с Тръмп е, че 50 милиона американци го обожават, но 150 милиона не го понасят. Неизбираем е, дано републиканците се осъзнаят, защото ако изборите са Тръмп срещу Байдън, 100% деменцията ще спечели и следват нови 4 години войни, дефицити и социално напрежение!

45

Действие и противоде

преди 8 месеца

Всичко това е част от усилията на управляващите да попречат да се върне в Белия Дом - сътветно - Всичко това е част от усилията на Тръмп да използва фалшивите правни проблеми, за да подсили кандидатурата си за завръщане в Белия дом. 3 закон на политическата механика!

44

да ама не

преди 8 месеца

капка в морето Путин му нагуши 90 милиона долара при първите избори

43

ха-ха

преди 8 месеца

До Bad Face И аз търся ,но като се съберат баджаниаците в един кадър , ,Плювню не се виждал на снимката...

42

хи-хи-хи

преди 8 месеца

Аз пък чакам снимка от затвора на Боко Тиквата.За да му допълня чекмеджето за изборите.Ама Гешефта/Сарафа не ми дават тази възможност.

41

Анонимен

преди 8 месеца

В България от доста време никоя партия няма повече от 10% от гласовете на всички имащи право на глас. При Тръмп как е?

40

Анонимен

преди 8 месеца

Сега ще започнат и татуировки да се правят с тази снимка.

39

Анонимен

преди 8 месеца

А ГЕРБ откраднаха стотици милиарди за чекмеджетата, но затвор за тях няма

38

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, че не са го изтипосали на боксерки отзад или още по-за разкош отпред. Хахахахахаха

37

Анонимен

преди 8 месеца

2030-та: тръмпчета имаш ли? - имам бабинто, имам. по 5 лева за чифт.

36

до 33

преди 8 месеца

Така е за съжаление - точно както го написахте. Нали за това е борбата да се овладеят службите, да сложат техен прокурор?Защо иначе ще се напъват да сменят длъжностни лица във всички етажи на властта? Те сами си го казват в записа на Радостин Василев какви са целите им. Дори Киро каза, че реално имат 7%, а общо с ДеБе нямат повече от 10% за последните избори? Е, и? Някой нещо разследва ли? Как са станали втори на изборите като сами не вярват, че имат повече от 10%? За ала-бала с президента също.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя човек дори след като умре ще знае как се правят пари.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Все така да си ги печели милионите! От затвора! Затвор и за българските управници от последните 33 години,за агентите от ДС и всички олигарси! А за някои от тях може и куршуми.