129

Ивайло

преди 9 месеца

Стефчо,трай си ! Ти може да си следващия

128

Анонимен

преди 9 месеца

Как откъде се взеха 19 - от спецпрокуратурата на Гешев! И А.Кънев е Ангела на отпадъците от тази спецпрокуратура! При правителство ПП-Боце Бъ така се процедира! Който тръгне срещу ББ ВИНАГИ гори.

127

Анонимен

преди 9 месеца

Както пееше Тошко Колев, "ПАлачи, дете, баща ти е невинен!" :)))И сватят, и той чист като сълза!

126

Рв

преди 9 месеца

не само с Божков, на всеки може да се случиВ смисъл че на всеки могат да му пратят професионални убийци да го очистят ли? Абе по принцип може, но тази услуга е доста скъпа и сложна. Обикновено има причина да е поръчан някой, не мислиш ли кмете?

125

toti

преди 9 месеца

Божков за да се върне има какво да крие,а дали ще изнудва някой ще се види,щото много е раздавал,подкупвал и сега ще си търси вересиите...дано не сте вземали на заем ха ха.

124

Столичанин

преди 9 месеца

Ама молим ти се, братко Софиянски - столичен велможа ! Какво говориш , та Черепа е чиста изворна вода ! И ти , и той имате милиони !!!!!! Откъде ви дойдоха тези милиони , като всички бяхме равни 50 г. и само някои от вас " имаха ладичка" или колиба на село ??? Откъде , бе ,го.ве.до комунистическо ???

123

Анонимен

преди 9 месеца

Той не е виновен Много хубаво момче на мравката път прави редовно поздравява бабите пред блока Дели си баничката с Пеевски в 3 клас имаше шестица по пеене такова добро дете

122

ддд

преди 9 месеца

нагли са щото никой не ги закача... почнаха да ги трепят от едния край и се наакаха... всеки си намира майстора

121

Софиянски да мълчи

преди 9 месеца

и да се радва,че никой не се е прицелил в него,а има за какво да отговаря-най-малкото за продажбите на телеф. палата и централните хали.Злите езици твърдят,че лицето Софиянски е овеществило участието си във властта като кмет на София и премиер с поне 30 млн.Жена му си изкара книжка за самолет,не си спомням купиха ли си ,но не и е да се вози в трамвая.Абе ако се разрови около този,много ще се размирише,но няма кой.Ами то кой от бившите и настоящи управленци ако проучим,ще е чист?Няма!

120

Мисля че

преди 9 месеца

Тоя отдавна си е продал душата !

119

Истина

преди 9 месеца

Така е невинен е, и Борисов е невинен, и Гешен е невинен, и пичките около Борката са невинни, и Кирчо е невинен, и Асенчо е невинен.. всички престъпници също са невинни, но само ако са в България! Така че всички престъпници елате в България, тука ще сте невинни до края на живота си!

118

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Делата ги...изфабрикува Гешев,по заповед на Тиквата,на...принципа "крадеца вика...дръжте крадеца". Сега еди се...оправяй -блатото на...гешеффтурата е безмерно,макар и сам Гешев да се...обяви за "дисидент".

117

Анонимен

преди 9 месеца

Направо Свети Божков, спасител и покровител на всички българи!

116

Съвет

преди 9 месеца

Тъй-тъй , и ти ,Софиянски не си невинен. Помним колко заграби и се хилеше пред камерите . От едно кметстване стана милионер и като омъжи нарочената за джурналист щерка за сина на Черепа си мислеше , че си си вързал гащите . Ако си толкова навътре в тайните на бизнеса на свата си Божков, значи и ти си замесен .Я, по-добре си затваряй устата, че да не те подгонят и теб !

115

Бойко на Бесилото

преди 9 месеца

И децата знаят че Божков ще бъде оправдан, щом от посолството казват така

114

БоЕко Б.

преди 9 месеца

У парамЕнто не е модерно да си милионер а е модерно да си милярдЕр.сирЕч модерен сам язе.Я примерно колекционирам серийни номера на банкноти,КазАл сам и на Петя Славова да ги пази.тоА го познавАм и знам чЕ Е много модерен,ама спре да даВА,ама чЕ се опраЕ.чЕ празнувам скоро 15млрд. ае ЧАО.у долните никове сам се писал като БОНГО БОНГО

113

КОЙ Е ПО-УМЕН?

преди 9 месеца

БОЙКО Е ДЕПУТАТ, ШЕФ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ И НИЩО БЕЗ НЕГО НЕ СЕ РЕШАВА, А ЧЕРЕПА Е В АРЕСТА?

112

Анонимен

преди 9 месеца

Божков си е направил сметката ище им го вкара три ката. Само гледайте.

111

Анонимен

преди 9 месеца

сватът само да обясни на нас трудещите се, как с една кметска заплата издържаше 4 жени, които повече киснеха по фриз. салони, както и строеше къща на морето. Ако имахме работеща правосъдна система този щеше да чака сватът си в затвора.

110

Сата НАТО

преди 9 месеца

Софиянски като какъв се изявява че ще определя кой е виновен и кой не? -----/////----/- Изявява се като гражданин, който има свобода на изказване. Нещо против ли имаш?