126

Анонимен

преди 9 месеца

Не може през 5 минути ново заглавие за Божков по медиите! Прекалено е!

125

До 125

преди 9 месеца

Аз ти подарявам всичките измислени и скалъпени кюлчета , пачки и оръжия . Ако са истински -твои са . А за убийството което споменаваш - сигурно си бил там, щом толкова си сигурен . Ти пищова ли му държа ?

124

Анонимен

преди 9 месеца

Вдигнатият юмрук,платените протестъри,онези с ковчезите,Маямата,отривното трио, те да му мислят!

123

Анонимен

преди 9 месеца

Божков не знае нищо за Борисов, защото опорката му беше спусната от Радевите и руските служби, но ако си отвори уста за Рундьо - стой, та гледай! Предлагам Рундьо да последва Копейкин към Дубай.

122

Анонимен

преди 9 месеца

Радев е син от страх. Ако Божков проговори... Копейкин вече се покри. Радев, бягай овреме.

121

Анонимен

преди 9 месеца

Божков ако каже за платените протести ,не Борисов,друг трябва да се притеснява!

120

към к.135

преди 9 месеца

И така, служители на някои спецслужби на МВР и такива от отряда за спецохрана към гл.прокурор и спецпрокуратурата ще имат трудната и неприятна задача да отговарят какво е изнесено от сградата на В.,Б., в какво количество и на каква стойност. Отделно гл.прокурор, шефът на СпП и спецпрокурорите трябва да отговарят колко бяха началните обвинения и как стигнаха до 19. ББ и Вл.Г. - за евентуално приетите суми от спортното тото. ББ сега е съюзник на ПП-ДБ.Има една поговорка: Няма човек, няма проблем.

119

справедлив

преди 9 месеца

Боко Тиквата трябва да си плати за всички престъпления.Само за убийството на Чакъра край Хасково му се полагат 20 години!!!Лично Тиквата го уби с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР!!!За всичко останало ,включително и за държавна измяна, му се полага поне доживотна.И конфискация на всички кюлчета ,пачки ,офшорни сметки и имоти на тиквената фамилия и държанките му.

118

Анонимен

преди 9 месеца

В.Божков като нищо може да натопи дългогодишния премиер Б.Борисов и ексмин. Вл.Горанов за вземания дълги години рушвет от спортното тото, управлявано от Божков. В това блато увисват прокуратурата, МВР и МП и докато гл.прокурор Гешев остава чист, то МВР, по-специално някои негови служби, участвували в изнасянето на антични предмети и картини от сградата на В.Б. и пренасянето им незнайно къде и в какъв брой, доста време ще има да отговарят на въпросите какво,по чия заповед,как./следва

117

Анонимен

преди 9 месеца

.."КУПУВАХ ЧЕНЧ БЮРА, ПОСЛЕ ПРОДАВАХ ЧЕНЧ БЮРА- ЧЕНЧ БЮРАТА ГИ НЯМА ВЕЧЕ"...- Е ТЕ ТОВА Е ЛЕГЕНДАТА ЗА ГЕНИЯ НА ТОВА ЖАЛКО НИЩО КОЕТО ИЗБЯГА ОТ КРЕМЪЛ В БГ АРЕСТ- ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ШЕФЪТ НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ХОДИ ДА ГО ОСВОБОЖДАВА ОТ АРЕСТА В ДУБАЙ, НЯКЪДЕ СГАЗИ РАШИСТКИЙ ЛУК И ЕЙ ГО ТЕ НА В БГ АРЕСТ ТАМ Е НАЙ СИГУРНО.

116

Анонимен

преди 9 месеца

С Майбах до ареста! Цирк!

115

Анонимен

преди 9 месеца

Остава в ареста защото му е по сигурно . Дубльора Путин го е изгонил от Дубай

114

Анонимен

преди 9 месеца

Парите както винаги,са фактор който решава съдбите на хората.Черепа ще излезе от изолатора,чист като момина сълза, а Алексей Петров ще си остане в земята за век и веков.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Божков, единствения олигарх, ценител на българските исторически ценности, ако спечели ще осъди България и ще трябва да живее още 500 години да си ги харчи, защото ще бъде необятна сума! Това, което той направи за историята на България никой друг не е правил, въпреки някои престъпления, които се приписват на негова глава. За разлика от други олигарси не е разплаквал майки, а е плащал такса спокойствие нередовно! Това е накратко! Желая му само на него въпреки някои недостатъци, успех!

112

Анонимен

преди 9 месеца

Утре го пускат и повече няма да има истерии около него, а той ще си живурка отново на воля.

111

Левски София Запад

преди 9 месеца

НАЙ-ГОЛЯМИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРКИНГ В СВЕТА ДО ВАРНА, изказа ли се по темата за Божков?

110

Има логика

преди 9 месеца

Най-голямия исторически Паркинг излизаме с официална позиция, да освободите руския шпионин Божков, в името на българските националните интереси. Знам, може да ви звучи, като да няма логика и то наистина няма, но повярвайте ми, в моята празна глава - има.

109

До 121

преди 9 месеца

Хаха, исторически паркинг ли бе?! Би ли обяснил какво означава това, за останалите ретарднати психо-фрийкове в този изключителен форум?

108

Баба Ванга,Петрич�

преди 9 месеца

Ке го пуснат до 24 часа. У понеделник ке дава интервю в бТВ.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Ще го пуснат до три дни, е казала Петричката пророчица. "Ще се върнхе като череп и кости тънък, а ще си тръгне с тен."