109

Анонимен

преди 9 месеца

122- ЧЕРЕПЧЕТО БЕШЕ ЕДЪР СПОНСОР НА СЛАФЧУ- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВИДИ КОЙ С КАКВИ ПАРИ СПОНСОРИРА ПАРТИИТЕ.

108

Сатир

преди 9 месеца

Умната с Черепа. Всеки който го е подценил е сбъркал.

107

Анонимен

преди 9 месеца

До ОСТАВКА! Зрелища, за запълване на времето до завръщането на актьорчетата в НС."Божков не е бил открит на нито един от известните му адреси и е очевидно, че не се е крил" Ха-ха.

106

Анонимен

преди 9 месеца

За да се върне в бг,където знае,че ще го арестуват,означава,че е получил стабилни гаранции,че всичко срещу него ще отпадне и ще бъде изпран.Такива гаранции може да има само от главния прокурор и от прокурора по делата му.Сега е времето на голямата пералня.Кой играе праха за пране Ариел,всеки може да предполага,но доказателства няма.Горе пак се събраха-на пещерска,а за нас студена вода

105

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Мислех, че Божков е по умен,някой като Кирил Петков или Радев са го излъгали.Съда за да измие името си, ще го осъди ефективно и за убийствата и за всичко .

104

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

Управляващият режим ни пуска зрелища, но без хляб.

103

Бонго Бонго

преди 9 месеца

И аз помня, че кокарджата Радев похвали публично Божков, защото му вземаше от парите .Помня още ценоразписа на протестите и как се местила тълпата с един смс.Радев не е ли за съд?????

102

Анонимен

преди 9 месеца

За да не се вторачва народа в действията на управляващите им дава зрелище. Енергетиката в момента се унищожава, директори, ръководители или измислената дума "мениджъри" се назначават от некадърен по некадърен явно с цел унищожаване, като се започне БЕХ, ЕСО, НЕК и всичко що е енергетика. Кадърните хора се уволняват, някои сами си тръгват защото не им се влачат 100 човека на гръб. Ще става страшно, ВЕЦ-овете се съсипват поради некадърност.

101

Анонимен

преди 9 месеца

Васил Божков със зловещия прякор черепа. Съсипал десетки хора и бизнеси. Изнудване, поръчкови убийства, неплащане на данъци, пране на пари...за които е обвинен, е любимият "бизнесмен" на русофила Радев, който дори го похвали публично, преди време, публично.

100

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Пуснах еднъ пръйдня с високи честоти

99

До 107

преди 9 месеца

Боже колко невежество има в тая държава! Кокорчо не е постигнал споразумение със съда! А извънсъдебно споразумение с ищеца! И в България няма такова нещо като споразумение със съда! Съдят те, може да има смекчаващи вината обстоятелства, но присъда винаги има! Намали малко американските филми!!!

98

Анонимен

преди 9 месеца

Когато Мортен Лунд съдил Асен Василев за кражба на интелектуална собственост (код от компютър, който Василев откраднал и продал на Китайското правителство), обвинения Асен Василев подписал споразумение и отървал съда. Някой знае ли какво споразумение с обвинението може да подпише Божков?

97

Съдия

преди 9 месеца

Дайте му 25 години да полежи на топло.

96

Ужас

преди 9 месеца

Божков е луд да се върне в толупия -кадето ,герб и тиквата колят и бесят както си искатХората се чудят как да се махнат от тук

95

Анонимен

преди 9 месеца

Прокуратурата е на герб - страшно е

94

Анонимен

преди 9 месеца

За народеца хляб и зрелища.Трактор,Украйна и Божков,а иначе краде задружно.

93

Христо Христов

преди 9 месеца

Споразумение като във всяка ЕС държава и е изпран с чисто съдебно досие.

92

Анонимен

преди 9 месеца

Странно е цял ден да въртят по новините само този,нали?Замазват ни очите за нещо важно.2 кораба идват от Одеса към Варна,за да ни подпалят с война.

91

Честно

преди 9 месеца

По добре да я закрият тая държава само трови света с простотия

90

Анонимен

преди 9 месеца

Лелееее, тези като нищо ще изкарат, че Божков е гътнал самолета на Пригожин заради неуреден бизнес.Уж бяха 19 обвинения:1. за криминалното дело за подбудителство за 4 убийства, едното свързано с атентата срещу Алексей Петров от 2015 г.; 2. обвинение е по делото за хазарта, по което негови фирми не са платили данъци за 700 милиона лева, ощетявайки по този начин държавния бюджет; 3. дело свързано с антиките; 4. за престъпление срещу републиката за протестите. Pfy за руски бизнес сега го изровиха.