97

Калин

преди 9 месеца

Е, доживях престъпниците да се посрещат през ВИП / много важен чавек, пътник от висок ранг,високопоставен.../ входа на България. Прекрасна е моята родина.

96

Анонимен

преди 9 месеца

От това дали ще потвърди твърденията си за корупция на Боко и Владко или ще дръпне ръчната ще разберем мъж ли е или женски полов орган.Склонен съм да предположа второто.

95

Гузен негонен бяга

преди 9 месеца

Вчера, адвокатът му каза че Божков е в добро здравословно състояние и редовно спортува... А никой журналист не го питаше за здравословното състояние

94

Някой

преди 9 месеца

хора си въобразяват,че са над закона,а други,че са над живота!НЕДОСЕГАЕМИ,докато ги стигне куршумът на житейската правда!Така,че Василе,стой си в ареста на "топло" и да те пазят милиционерите навместо в гората да те отстрелят бракониерите!Вярно,че не е,като в Дубай в хотела,но поне защитата и сугурността ти е осигурена!Бъди здрав!

93

МИЛИОН В ДЖОБА

преди 9 месеца

НА ЧЕРЕПА СА МУ ЛЪСКАЛИ И ПРЕРИСУВАЛИ ИМИДЖА- ЗАВЪРШИЛ МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ В СОФИЯ- НО ГИМНАЗИЯТА СМЕНЯ СТАТУТА НА МАТЕМАТИЧЕСКА СЛЕД КАТО ЧЕРЕПЧЕТО ВЕЧЕ Е БИЛО ПРИЕТО- А СУ- МАТЕМАТИКА- ПО ТОВА ВРЕМЕ СА ПОДГОТВЯЛИ УЧИТЕЛИ ПО МАТЕМАТИКА- ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ- А КОЛКО ВИСОКО Е ИНТЕЛИГЕНТЕН- НАКАРАЙТЕ ГО ДА СИ ЗАВРЕ 1 000 000 В ДЖОБА НА САКО.

92

DO 95

преди 9 месеца

До Имало едно времеБЪЛГАРСКИЯТ !

91

Анонимен

преди 9 месеца

Акде уточнете се! Черепа финансирал Възраждане пък щял сега да ги громи! По тъъпи изказвания не съм чел!

90

Имало едно време

преди 9 месеца

. . . един прр.ост народ и живее до ден днешен и познайте кой е той?

89

Имало едно време

преди 9 месеца

. . . един *** народ и живее до ден днешен и познайте кой е той?

88

Чорап

преди 9 месеца

Череп, ако някой те закача, искам да ми се обадиш веднага! Косъм ня да дам да падне от главата ти!

87

Ал Бънди

преди 9 месеца

Интересно Цъката къде се покри от вчера. Иначе всеки ден ръсеше простотии от фейса, а вече два дни потъна в нелегалност.

86

МИЛИОН В ДЖОБА

преди 9 месеца

БАЩИЦАТА ГО Е ПОДГОНИЛ И ТОЙ ИДВА ДА СЕ СКРИЕ В АРЕСТА- НА ОТИВАНЕ С ЧАСТЕН САМОЛЕТ НА ИДВАНЕ С 300 ЧОВЕКА- МДААА...ПО ДОБРЕ ТУПАЛКИТЕ/КАЗАЛ СИ ТОЙ/ ОТКОЛКОТО....НАКАРАЙТЕ ГО ДА ПРИБЕРЕ МИЛИОН В ДЖОБА СИ

85

Руските Амазонки

преди 9 месеца

България е стегната в захвата на Черепа и Чорапа като вакло агънце в хвата на амазонска анаконда.

84

Анонимен

преди 9 месеца

"Не е случайна тая работа, след убийството на Алексей Петров, Божков се връща." - Петров, който няма ГРАМ залог в хазарта. Който се занимава със бизнес, с който Божков няма нищо общо. ВИж сега - знам че си някой беден *** ЗАГУБЕН ДОЛЕН ПОРПАДНАЛ ПАНЕЛНЕ ПЛЪХ ... ама не може да си придаваш важност, като пишеш глупости.

83

КОПЕЙКИТЕ ТРЕПЕРЯТ

преди 9 месеца

АМИ АКО ЧЕРЕПА СЕ РАЗПРИКАЗВА И ПОКАЖЕ РУСКИТЕ ШПИОНИ И БИЗНЕСМЕНИ В СРЕДИТЕ НА БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО... ТОЙ ИМ БЕШЕ ГЛАВЕН СПОНСОР ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА И ВСИЧКО Е ДОКУМЕНТИРАНО ОТ ПОСОЛСТВОТО.... ИНАЧЕ НЯМА ЛОГИКА ДА СЕ БУТА В РЪЦЕТЕ НА НАТО И УКРАЙНА...

82

Анонимен

преди 9 месеца

"и никога няма да изпее на полицията, защото са брат за брата. Вор в законе." - Много филми гледаш. Всичкото мафия, ако не "пееше", беше или агент или роднинан на такъв, а то там нямаше за какво да се пее, щото всичко беше поръчение.

81

Радослав

преди 9 месеца

Пералня ПП в действие, все пак се разбраха да изперат Бойко щ, сега Божков ще каже, че е излъгал, Боко ще го осъди за 2000 лева за клевета и тази глава ще приключи, в замяна доказателствата срещу Божков ще ги изгубят като тефтерчето от колата на прокурора или ще се окаже, че оперативния служител не е смятал като хората и готово. Боко чист като сълза, Божков си е у дома без обвинения и нека краденето започне сега.

80

Itso

преди 9 месеца

Боко Тиквата и Киро Проcтото са обещали на Черепа да го изперат през посолството.

79

Васко Чери

преди 9 месеца

Според мен Васко Чери никога няма да пропее срещу Боко, по простата причина, че той е откровен и тотален бaндит и никога няма да изпее на полицията, защото са брат за брата. Вор в законе. Дори да се поръчват, никога няма да се изпеят. Е така разсъждава руската мутра Васил. Боко си ги пее и си ги гласи, както си иска, при него такива неща като чест и морал нема хахахахах :D

78

BOKO MUTRAТA

преди 9 месеца

АЗ трябва да внимавам да не влезна на 2 метра под земята ! че един сърбин не ме харесва особено ...