43

Бисмарк

преди 8 месеца

На Шолц нещо много му зачестиха опитите за преврат. И въобще германците и японците трябва да си налягат парцалите, достатъчно поразии направиха в Предишната Голяма Война.

42

Мда

преди 8 месеца

Пак ли?!Я бе дайте нещо ново!Много им се иска на "демокретите" да забранят опозицията и направо изборите, ако може!Та затова са тия партенки!Немците нищо ново не са научили - точно така е действал и дедо им Хитлер, там атаки срещу нацистите, палежи на Райхстага и накрая - "здравите" сили взимат властта, забраняват всичко освен тях, за да "спасяват" майка Германия.. тия шваби явно нищо не помнят

41

Ф

преди 8 месеца

Евреите за пореден път плеебават германците...

40

1

преди 8 месеца

Тия ако бяха истински арийци щяха да спечелят войната. Сега ще се разпаднат.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Това е стара работа, отпреди 2 години.

38

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 43 Защо такива градчета се наричат 15-минутни? Относно ресторанти, за каквито пишеш, случвало се е да чуя да подхвърлят такива изречения в разговор, но мислех, че се шегуват. Някъде конкретно ли си прочел, че има места, където сервират такова месо?

37

Анонимен

преди 8 месеца

За какво им е да правят преврат и да връщат Райха като наследниците на нацистите управляват сега света?Подготвят ни модерни лагери,на които ще им казват 15--минутни градчета и няма да се излиза от тях,а контрола ще се извършва с изкуствен интелект.Едно време са правили *** от малцинствата,а сега отварят ресторанти,в които предлагат човешко месо(не се шегувам).Чрез вируси искат цели нации да погубят...короната е създадена за азиатците и те най-тежко я карат.Сега нов вирус подготвят.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Те тука кога ?

35

Ром"с

преди 8 месеца

Нямаше да е лошо,да смени днешното правителство..като погледнете Балбок,па и Шолц..щеше да е много интересно,ако бяха успяли.. Светът се движи към промени,ще видим какво ще тане,но само промените да не предизвикат многсилноо"земетресение" в цивилизацията.

34

Троян

преди 8 месеца

Хамбург е без коментар. Така е по пристанищните градове по цял свят. Десеттина години . Съм плащал квартира там. На центъра верно е истинска ***.

33

До Троян 29

преди 8 месеца

Чичко Ади не се появи на празно място, а като ответна реакция на жестока корупция и на най-груби форми на нетолерантност, все прояви на едни, чието етническо име няма да напиша тук. В годините след Първата св.война обикновеният германец в собствената си държава работи като слуга на тези същите и ако иска да осъществи дори и най-малък напредък, трябва да им даде подкуп или да плаща рекет. Не случайно народът е казал "Крушката има опашка". Дано не доживеем същите драми, но май нататък вървим.

32

Анонимен

преди 8 месеца

С 360 оръжия точно се прави преврат, ахахахахахах Германците тотално откачиха

31

Анонимен

преди 8 месеца

Райха в момента управлява в европа

30

Случаен минувач

преди 8 месеца

До Троян 31Трояне, ей сега преди седмица бях в Париж. Пътувах основно с метрото 1, но се отклонявах и в други посоки. На Айфеловата кула се качих. На хълма Монмартър се качих. Около Лувъра бях. Ами никъде не видях лежащи по улиците просяци, каквито видях примерно видях в Хамбург. Там центърът е превърнат в истинска ***.

29

Гошо

преди 8 месеца

До Случаен минувач--30--- Ти за кой Париж говориш ? За тоя от времето на 3-та република или за днешният

28

Анонимен

преди 8 месеца

До Ха ха!!! - Камиларите разбира се не могат да надвият немската машина, дори когато живеят на гърба на немеца-данъкоплатец и самоотвержено се опитват да превземат Европа "с коремите на жените си" (това е техен израз). Бедата е другаде. Тези камилари са само една от пионките в ръцете на вдъхновителите на така наречения план Калерги. Потърси материали в Гугъл и ще видиш закакво става въпрос. Това е поредният фокус на синовете израилеви.

27

Троян

преди 8 месеца

Не знам във кой Париж си ходил. Във оргиналния е шебек до шебека. Във Марсилия ако не знаеш арабски не можеш да си купиш пакет цигари. Във големите германски градове е сэщото положението.

26

Случаен минувач

преди 8 месеца

В Германия градовете са заприличали на кочини. Емигрантите си лежат по тротоарите, просят и мърсят. Нещо, което примерно в Париж не видях. Така че германците са си в правото да недоволстват. Фрау Меркел така каза на всички безделници и просяци: "Елате бе! Идвайте, ще ви храним и поим, че и пари ще ви даваме!" Това е резултатът.

25

Троян

преди 8 месеца

Чичо ти ади не беше прав. Поради неговото слабоумие във момента Германия е на такова дередже.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Айде - следващият път усоех ида грамнити тая крава Маркел.