20

баба мара

преди 8 месеца

да бяха станали донори колко хора щяха да спасят

19

до 16

преди 8 месеца

До Анонимен какво не ти я есно,били са като всички българи,нагли,самозабравили се,мислещи се за богове,да де ама българския господ се разсеял и не щеш ли пукнали,а аз искам снимки от погребението да видя как с няколко влакови копмозиции(всеки един) си изнасят несметните богатства за оня свят,но дори и така пак такъв рай като тука няма да намерят

18

Габрово

преди 8 месеца

Познавам един от тях. Невероятен човек, който държеше на семейството си, работеше изключително много, а спорта и рибата му бяха хоби.... не знам за "постиженията", за които говорите, но бе истински и верен другар!

17

Натали Трифонова

преди 8 месеца

Преди 3 години щяха да ги пишат, че са се гътнали от Ковид

16

Кера

преди 8 месеца

Тая кметица да не изкукала ?! Що са простотия ?! Каква е заслугата на тия кукли , че цял град да ги жали ?! Чиито и почитатели да са , постигнала ги е участта на много загинали във необявената война по пътищата ни. То така погледнато целогодишно трябва да сме в траур. Алооу, кметицата, пий си хапчетата, че избори идат !

15

Анонимен

преди 8 месеца

Абе Яворе, човек с добро сърце си, но тези фенове/агитки на клубовете у нас (независимо кой клуб) се превърнаха от 20 години в някаква форма на организирани престъпни групи. Смъртта е трагедия навсякъде, но за един човек се гледа какво точно е направил през живота си, какво добро е сторил и на кого е помогнал - навярно за загиналите може да се съжалява само за мъката на техните майки.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Зашо не се пишат имената им? Да отидем във Фейсбук и да видим какви хора са били, какви са били техните постижения в живота, специалисти по какво са били, каква е била тяхната квалификация, тяхната добрина, техните приятели, какво са мислили и писали там?

13

Явор

преди 8 месеца

Преди няколко дни, в моя квартал, имаше некролог за едно момче, паметен, по повод 19 години от неговата смърт. 2004 загина на морето, там беше с приятели, падна от скала, 80-ти набор е този човек. В едно кафе до нас, което фалира, беше си заведение за пласиране на дрога и беше пълно още в 7:30 ходеше едно момче, което мисля, че го убиха през 2009; близките му крият. Май си беше пласьор на дрога. Прави сте, че са си го търсели и феновете на Левски, но трагедията си е трагедия.

12

Явор

преди 8 месеца

Моля ви, отърсете се от догмите, скъсайте с тях и недейте да бъдете толкова бездушни. Имат вина, има вина и шофьорът, но това си е трагедия и трябва да има ден на траур. Почернени са родители.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленски може да ги награди посмъртно с ордена Степан Бандера.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Има ли взети проби за алкохол и дрога от загиналите "герои"? Щом като Соломон Паси плати за биенето на жените пред паметника, защо не даде някой друг лев и за тези? И кой нормален човек по средата на седмицата си оставя семейството и работата, та тръгва на мачове?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Траур в Габрово? Направете ги и почетни граждани на Габрово, а защо да няма и Европейски траур в Евросъюза?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Е такива като тия изпочупиха всички магазини по Графа.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Брех, за борците на посолството всички знамена долу

6

Естествен подбор

преди 8 месеца

Четирима дрогирани фашисти по-малко.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Който паметник бута, под паметник лежи.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Видях и чух "феновете" преди мача - крясаци огласяха цяла София. Ако т.нар. "еуфория" е била подплатена с алкохох......сещайте се ...... Инак: язък, да си отидеш така.....

3

Фен

преди 8 месеца

Почивайте в мир сини ангели!

2

До 1 от Бай Петко

преди 8 месеца

Габровци не черпят щот са стиснати.Нека да си купи една кутия бомбони и да си я хапне сам.

1

ПКП

преди 8 месеца

Оцелелият трябва да почерпи