27

Истината

преди 8 месеца

Винаги готов !!!! В Естония не са забравили дивизиите на пионерчета, чавдарчета и комсомолците, както някои европейски държави и железния юмрук на РФ ще им ги припомни щом са ослепели и углопели по пари. Там където дипломацията не върви оръжията говорят. Светът трябва да узнае Где сольнце.

26

Магелан

преди 8 месеца

Където стъпи руски ботуш трева не никне.Никога повече ама никога нищо руско.Направо да късаме дипломатическите отношения с тази дяволска държава.От тази дивашка държава БГ е видяла само нещастия и разруха и тотално зомбиране на голям част на българчетата

25

Опааа

преди 8 месеца

Иска човекът да пляска млади руски дупета в пограничните градчета,вместо да души тая спаружена херинга- премиерката!

24

Анонимен

преди 8 месеца

Бил съм много пъти и в Талин и в Рига и Вилнюс. То там половината от хората са си чисти руснаци особено в Латвия. Дори предпочитат да си говорим на руски от колкото на английски, повече го разбират. Редовно ходят да пазарят и зареждат колите си в Русия, защото там е по-евтино. Но правителствата и в трите страни са марионетни, прозападни евроатлантически. Точно както е в България сега.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Е що а не работи уе! Прави си жената далаверкиа джиджибиджи това онова, вартинпарчка пара ... Ся щот некви са трепали там и айдеее ..сяя голяма работа да си се оправят!

22

Ядрен вампир Z

преди 8 месеца

Тоя човек срам няма ли?

21

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки,който има нещо общо с фашизмът на 21 век ,идващ от Окрайна,трябва да си носи последствията!

20

Васил Левски

преди 8 месеца

Поздравления за всички компании които продължават да работят в Русия, въпреки абсурда на който са подложени руснаците от алчните управляващи Запада. Нека хората свободно да могат да търгуват! Призовавам журналистите да изготвят и публикуват списъци на тези, които въвеждат санкциите срещу демократичните свободи.

19

само бизнес

преди 8 месеца

ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАААААААААААААА................

18

Анонимен

преди 8 месеца

Руска хибридка.Няма да им мине номера.

17

Васил Левски

преди 8 месеца

Всички компании които продължават да работят в Русия докато Пyтлep е на власт подлежат на тотален бойкот. Нека да отправим поглед и към българските! Призовавам журналистите за изготвят и публикуват списъци.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Смех, балтийските републики са изцепка на историята, същите като макетата

15

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки,който има нещо общо с фашизмът на 21 век ,идващ от Русия,трябва да си носи последствията!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Премиерката на Естония не беше ли, една от най-горещите поддръжници на Киро просто ПП, в рекламния клип преди изборите? Знаех си, че ПП едно говорят, а друго вэршот. Уж са против Путин и агресивна Русия, но все запазват руския газ. Уж изгониха руски шпиони, армията от баш руските шпиони остана у нас, изгониха шофьори, чистачи, готвачи...

13

Анонимен

преди 8 месеца

Че те и половината западни фирми които уж напуснали русия продължават да правят бизнес и само прейменуваха фирмите. Циркове.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Цяла европа се управлява от тотални дегeнерати. Само Унгария и Сърбия не паднали още жертва на антиселекцията на посолството

11

Анонимен

преди 8 месеца

Значи... Раша така онака, ама папаме рублими..ох даеееба и естонката даееба

10

12

преди 8 месеца

САЩ и англо-саксите елиминираха всички и сега само те работят с Русия..Нефт не от Русия от САЩ които копуват от Русия но на двойна цена. Ах, колко сме умни ЕвроДжендерЖълтопаветниците!

9

Бонак

преди 8 месеца

Само в главите на умнокрасивите жълтопаветни тикви западните компании не работят с руски. Не напразно наглосаксите казват "Нищо лично, просто бизнес". Ама то трябва и акъл, не става само с ядене, как да проумеете, че ви гъбаркат относно икономическата изолация на Русия.

8

Анализатор

преди 8 месеца

Незабавна оставка.Всеки който играе с Русия трябва да бъде изхвърлен зад борда.