14

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата им религия на тия е базирана на надрусаните брътвежи на един неграмотен наркоман - педофил. Една от съпругите му - Аиша е била на 6 или 7 при женитбата. Бракът го "консумира", когато тя е на 9. А когато се е друсал с хашиш си е бръщолевил нещо под носа и си е пял песнички. Главите в Корана се наричат сури и точно това означава думата. Превежда се като "стих" или "песен". Обрязват се по чисто хигиенични причини. Няма вода по тия пясъци. И едва ли е добре да ти се завре пясък под препуциума

13

Пояснение

преди 8 месеца

Шведът, който гори корана в Швеция не е швед, а си е чист арабин мюсюлманин. Абсолютна провокация, дава повод само за нападки.

12

Моше

преди 8 месеца

И защо да не го горят? Та горенето е в основата на ислямската религия. Оригиналните записки продиктувани на Мохамед от архангел Джибрил / Гавраил/ СА ИЗГОРЕНИ от самите мохамедани .Едва години по късно там някакъв султан събира каквото е останало недоизгоряло и съставя Корана в сегашния му вид. Текстовете там НЕ СА оригиналните думи на пророка а преразказ на преразказа на това което някой запомнил от разказа на друг край вечерния огън докато си почиват камилите....

11

Дядо Стефчо

преди 8 месеца

Ми да го забранят. Така няма да го има и никой няма да го гори. Лесно и просто решение.

10

Рендету

преди 8 месеца

Проблема не е в Тората, Библията (Стар и Нов Завет) или в Корана, а в "тълкуването" им! Напоследък така наречените "Духовни Лидери" четат и тълкуват Свещените текстове като рогатия!

9

Qalbi

преди 8 месеца

Коранът е в сърцата на вярващите. Да го изгарят, ние не изгаряме нито една от свещените книги. Кучета ще лаят по теб, но ти не следва да коленичиш и лаеш в отговор. Ислямът е много голям за да се свързана с тези кучета.

8

За 10

преди 8 месеца

Шведите са по-напредничави. Скоро пишеше, че жена тръгнала да гаси запален Коран, а пък полицията я арестувала. Иначе знам че един и същи швед е палил два пъти Корана. Ценности разни всякакви в ЕС.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Само забрана и гонене на ислямизма от Европа! Браво на датчаните!

6

Само на корана?

преди 8 месеца

А Библии,Талмуди,Веди и прочее друга религиозна литература може,така ли?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Направо да приемат исляма и да се приключват.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Библията, естествено, няма да бъде защитена по същия начин?

3

Насакото Яката

преди 8 месеца

Жалко че няма да съм жив да видя как Дания ще изчезне от картата. То цяла Европа ще изчезне де. Далечният изток ще оцелее. Те са многолюдни и умни.

2

авраам

преди 8 месеца

78497

1

Машала

преди 8 месеца

Развиват се ислямските скандинавски републики.