7

Анонимен

преди 8 месеца

У маааалаата всички деца са отгледани по европейски стандарт.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Западната ЛГБТ+++ общност не може да се размножава (ау,каква изненада!) И затова искат да си осигурят "потомство", па ако ще и ромуланци да са

5

Анонимен

преди 8 месеца

Безнадеждна работа са тия, поне при сегашното положение. Едва ли нещо скоро ще се промени. Те са приели, че сме длъжни да ги издържаме, т.е. държавата, де, само дето не отчитат кой я прави тая държава.

4

С тия

преди 8 месеца

обвинителни актове да си забършат, знаят кое!

3

Някой ще провери ли

преди 8 месеца

дали някога тези родители са платили поне 1 лев данък на държавата? Ако настина работят, осигуряват ли се или ако доживеят 70 г. ще цоцат социални пенсии за сметка на всички нас. Докога ще ги дундуркаме бе, докога???

2

Данъкоплатец

преди 8 месеца

Някой разследващ журналикст ще сезаеме ли да изчисли колко струва на бюджета, тоест на данъкоплатеца раждането и съществуването на тези шест деца - платено майчинство за 6 бременности, еднократни помощи за раждане на дете, детски надбавки, разни видове помощи за отглеждане на деца, помощи при тръгване на училище, безплатна екипировка и безплатна храна в училищния стол, превоз до школото, помощи за отопление и каквото там още са успели да измъкнат блъгодарение на недомислените ни закони?

1

хахах

преди 8 месеца

Е то тогава тези от Закрила на детето трябва да осъдят почти всички онези от махалите, чиито деца се ровят по кофите, не се къпят с месеци