43

Зомби

преди 9 месеца

Езика на платените..по отношение на Украйна и украинци е...Наркомани,фашисти,зомбита и си задавам въпроса....Тези зомбита бая бой нанесоха на непобедимите руснаци..Ако непобедимите руснаци ги побеждават зомбита,какъв шанс имат срещу истинска армия?

42

Анонимен

преди 9 месеца

... Като се има предвид как лъжат кремълските злодеи заедно с дъртото джyдже, значи Пригожин е по-жив и здрав отвсякога. Всеки на неговото място има възможност да инсценира "убийството" си и да се оттегли. Всичко е договорено с дребния рептил в Кремъл (ако изобщо е жив, а не е някой двойник).

41

2

преди 9 месеца

Танковете на 1-ва бригада обстрелват опорни пунктове на ВС на РФ, подготвяйки почвата за настъпление. Освен това зомбакнацистишен прехвърли допълнителни части на териториалната отбрана в Левадное като част от усилването на групировката в посока Приютное. Зомбитата на киевският наркокартел съсредоточават резерви, като се създава впечатлението, че ударът ще бъде съсредоточен върху опорни пунктове западно от Старомайорски. Това е съвсем логично, тъй като позициите там са на хълм и контролът върху тях е необходим, за да се пробие към Азовско море.

40

1

преди 9 месеца

Ситуацията на участъка "Времевски" към 20.30 часа на 25 август 2023 г. В околностите на Урожайне отряди на 37-*** морска пехота на киевският наркокартел се опитаха да изтласкат руските войски от горските пояси източно от селото. Първо зомбитата на киевската хунта атакуваха пеша на групи, а след това с подкрепата на две ББМ. Опитите са осуетени. Западно от Старомайорски зомбираната по натовски стандарт биомаса продължава да прехвърля подкрепления към района за десант, по който в момента достига линията на съприкосновение.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Зомбитата на киевският наркокартел щурмуват Работино в Запорожка област: участват около 100 единици техника. Зомбинацитата контролират по-голямата част от селото. Битките се водят в южните покрайнини. Артилерията на ВС на РФ работи по зомбитата. Около селото са издигнати укрепителни линии за задържане на зомбираната по натовски стандарт биомаса. Зомбакнацистишен наистина се нуждаят от път, който да води до Токмак и Мелитопол. Затова атакуват Работино, независимо от загубите.

38

Евгений Пригожин

преди 9 месеца

Който се смее последен, се смее най-добре! Дадя *** идвам за теб страхливо диктатор че!

37

Анонимен

преди 9 месеца

до 47 чистото лице на хамерите или това са нашите хамериканофили

36

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 42 чиста хамерска пропаганда - лъжата им си е присъща ! убиха Пригожин и сега ще искарът руснаците виновни за убия от тях бизнесмен и военен ръководител за да съхранът робството си в Африка ТК=е Кенеди не знаят кой е го е убил а тука без има следсвие го опредилиха внднага !!!! и ди о ти

35

Анонимен

преди 9 месеца

др 45 прибалтика е БИЛА БЕЗ виши учебни институти - просто население което русия направи интелегенти РУСИЯ им даде и образовани е и работни места - Рига , ВИЛНОСТ И други големи градове са създадени от РУСНАЦИТЕ !!! А не от хамериканците ! но фашизма си е чист прибалтииски !!!! и затова преди да пишеш 43 пост учи малко от малко истрия

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 43 ЛЖЪТ САМО КОЛОНОНИЗАТОРИТЕ И РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ И ЗАТОВА ИМ СА ПЪЛНИ КАЗНИТЕ !Русия никога не е била колонизатор или робовладение ! прибалтиака е била виши учебни институти - или от селяните русия направи интелегенти същото е и с останалите републики и особенно Казахстан където даже и не знаеха какво е това да се къпеш !!!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Гледайте в YouTube видеообръщението на сатрапа дребен към участниците в БРИКС с какъв тембър на мутант беше гласа му. Няма нищо общо с този на оригиналното джyдже.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Като се има предвид как лъжат кремълските злодеи заедно с дъртото джyдже, значи Пригожин е по-жив и здрав отвсякога. Всеки на неговото място има възможност да инсценира "убийството" си и да се оттегли. Всичко е договорено с дребния рептил в Кремъл (ако изобщо е жив, а не е някой двойник).

31

Анонимен

преди 9 месеца

Жив и здрав си е Пригожин ... Този "инцидент" е част от прикритието му за минаване в нелегалност и спокоен живот на старини. Да му мислят джуджето просто и фашистите около него...!

30

ban

преди 9 месеца

Щеше и повече да поживее Пригожин, ама трябваше събитие да затъмни резила на Луна 25, особено след успеха на Индия. А Пригожин тъй и тъй вече е бита карта можеше поне една шумна новина да направят. И така - след седмица медийни вопли за резила с лунната прогртама, сега само за Пригожин се чува. Клин клин избива...

29

Анонимен

преди 9 месеца

Тая пирожка трябва да не е добре с главата да се качи на самолет и прелита над близки територии с Русия освен ако не си е направил инсценировка

28

Анализатор

преди 9 месеца

Че Путин е УБИЕЦ е ясно за всеки нормален човек.

27

Диана

преди 9 месеца

До Анонимен27 Африка си е Африка и не се диктува от никой! Преди време СССР се "сближи" с Египет и дори им построи един от най-голямите язовири в света дори им построи един от най-голямите язовири в света напълно безплатно /този в Асуан/, а после ги изритаха най-безцеремонно от там..Русия може да мисли за Африка само когато Африка не трябва да избира между САЩ и Русия - когато двата гиганта се разберат ще стават много чудеса си мисля, но всички им пречат...Лилипути, значи...Кво да ги правиш...

26

Анонимен

преди 9 месеца

Свърши театрото Пригожин. Бил шеф на "частна" армия,пък се оплаква от министерството на отбраната на русия за нередовни доставки.Тръгна с войска към Москва,но нямало да прави преврат. Скри се от путин и то къде в задния му двор,Беларус. И уж се крие пък джитка напред назад из Русия,последния път със самолет. Абсурди... и бели конци..

25

Генерал Бахмутов

преди 9 месеца

Ако съдим по мижавия брой на коментарите, на Копейките са им забранили да пишат под статии за Пригожин.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Доживял повече от Васил и Жоро Илиев и. Повече и от Арка. Но поръчката и крайна изход винаги са еднакви