132

Анонимен

преди 8 месеца

Твърдо Да! Ще успее да потопи Хегемона САЩ! Долара,ще започне все по малко да се използва!-:)

131

Обективен

преди 8 месеца

Нещастен опит на Китай и Русия да се измъкнат от американската хватка. Който владее новите технологии,той владее света. В първата стотица на университети в света 90 процента са на запада. Извод....който може мисли,който не може русофилство.

130

Анонимен

преди 8 месеца

Организацията е наречена БРИКС от брикетиии, щото над 2 млрд. от нея са цръни и ромчета

129

Анонимен

преди 8 месеца

Организацията е наречена БРИКС от ***, щото над 2 млрд. от нея са цръни и ромчета

128

Анонимен

преди 8 месеца

Европа и САЩ с 1 млрд население с по-голям вътрешен брутен продукт от БРИКС с 3.5 млрд. население. Изводите са лесни

127

Анонимен

преди 8 месеца

Брикс е 3.5 млрд., от които 1 млрд. черни, 1 млрд. *** и 1.5 млрд. жълти с основна валута долар! Производство на еднодневни стоки и хубаво кафе

126

Анонимен

преди 8 месеца

Къде е снимката с Путин, дето маха от телевизора? Брикс е сбирщайн от третия свят с преобладаващо феодално комунистическо управление! Идеално пасват за 1920 та година, ама сега сме 100 г. напред

125

Анонимен

преди 8 месеца

И Копейката ли ще ни оправи, като намали цените на горивата с 20 ст и влезем в Брикс, дето Путин маха по телевизията, да не го арестуват. Брикс може да са 3 млрд., ама нямат и половината БВП на САЩ, Европа, Япония и Корея!!! Който не вярва да провери! Брикс произвежда само една хубава стока и това е кафето!

124

Анонимен

преди 8 месеца

"Изключително интересна организация, която обаче НЯМА ЯСНА идеологическа рамка" - според вашия изключително интересен събеседник. Както и: "в сегашната система на БРИКС няма държава доминант" - няма, ама друг път. Потърсете на североизток от Индия на картата.

123

Ти да видиш..

преди 8 месеца

Да изчакаме с еврозоната. Тези гащ-ни-ци ще измислят нова световна валута.Тръгнали да събарят долара и САЩ.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордашов,Авен,Дерипаска,Милер,Абрамович, Чорни,Розенщайн, са дълбоко обезпокоени,загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия български гражданин!

121

Пян_Гъ

преди 8 месеца

Купонът на Запад ПРИКЛЮЧИ! Край, свърши. Останалото са щрихи към глобалния пейзаж - каква ще е световната валута, ще има ли преходен период и колко ще трае, какво ще е обезпечението, съюзът ще има ли военен формат и т.н. Без безплатните ресурси на Африка и Азия икономиките на неоколониалните "демокрации" са във от играта. Има обективни анализатори - четете!

120

Да допълня...

преди 8 месеца

И от тази туфа заек няма да излезе. Това ли е цвета на света ?

119

Я па я..!

преди 8 месеца

Гледам снимката и Лавров е избутан на края.В индиеца с бялата пола ми е надеждата.

118

До всички

преди 8 месеца

Тези , които от заблуда или за пари твърдят,че Брикс е заплаха за западното надмощие....Ще им повярвам,когато си обърнат спестяванията във валута различна от долар и евро....Но това няма да го направите,нали!

117

Американопапагалчета

преди 8 месеца

вече наистина ще звучите смешно казвайки "целия свят" защото в момента половината свят буквално е със Русия и във БРИКС.

116

ДРУГ Е ВЪПРОСА

преди 8 месеца

Ще успее ли НАТО да си докаже смисъла близо до БРИКС?

115

Анонимен

преди 8 месеца

Част от африканците ги чака руски колониализъм, ще усетят що е това крепостничество.

114

Анонимен

преди 8 месеца

Сивилов е руски пропагандатор-четирихилядник и няма да каже нещо различно от онова, което говорят кремълските му господари.

113

Така е ..

преди 8 месеца

Няма да успее. Путин не спечели нищо , а загуби всичко.Загуби и войната , но не признава и продължава да убива.Това ще бъде края на руската федерация.