197

ПППП

преди 9 месеца

Поредната промяна от пришълците бе изпълнена. Работят хората неспирно.

196

Божков към затвора

преди 9 месеца

Божков се издъни и го връщат. Имаше едината задача поставена от Кремъл да държи и репресира енергията в ФК Левски, така че да е под контрол. По негово време клубът е с най-слаби резултати, и трупа дългове след дългове с идеята народа подкрепящ клуба да бъде обезверен а накрая клубът да бъде фалиран. Да ама Не!. Какво стана? Само малко след като олигарха репесулник от бившите тайни служби се махна, и клуба направо се възроди. Хората дойдоха и от север и от юг и идеята на в ФК Левски отново оживя.

195

Бизнесмен

преди 9 месеца

Много са ви стари новините. Човекът кацна благополъчно, а сега прокурорите мислят с какво е нарушил закона им. Те нака да си го разпитват но за Бойко Борисов, Владкото му Горанов и онази от прокуратурата им. И тя ли му е била любовница. Не е лошо човек да има любовница, а те го изкараха престъпник. При това, ръководител на ОПГ. Познавам един от бившите му опранители. Приятел ми е. Той си няма любовница.

194

Анонимен

преди 9 месеца

Без значение кой го е казал, важното е следното: "Божков от своя страна твърди и че бил жертва на престъпление - че е бил изнудван от Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова". Това е "тайната" защо България линее, нищо хубаво не се случва тук, а някои имат чекмеджета пълни с кюлчета и пачки. ОПГ ГРОБ е един октопод, омотал България в пипалата си и само смуче, смуче, смуче... Божков, понеже е наясно че е пътник, има смелостта да го заяви официално. Това ви е демокрация и ред в БГ

193

Анонимен

преди 9 месеца

Защо си мисля,че този ще изпее нещата за руското разузнаване в България,от което беше част.Срещу по-лека присъда?Тази история не се движи от България.

192

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

Ггледаме поредният театър на управляващите,като главният режисйор е от козяк.Вариантите са три.Изпиране на Борисов и Горанов,сготвянето им и наи малко вероятният е "самоубииството" на Божков.Има сценарии и Божков е с главна роля.Понеже е доста умен сигурно ще излезе сух от водата.

191

язък

преди 9 месеца

как може човек да дължи стотици милиони данъци и тия нищо да не направят!!!.мафия е цялата власт

190

ББ

преди 9 месеца

хехе,или сътрудничи със правораздавателните на САЩ,и ще нарусива картината в която са живяли Българие последните 30г.,манипулирани и ограбвани от агенти на кгб като доган...борисов...корнелия,петков,василев,слави...за пари продават животите на децата си...и на вашите,без тсвя...няма начин да оцелее Живота на Планетата ни!Да е Война г-н сИ!!!"ПРИЯТеЛЯ ТИ Я ОБЯВИ НА СВЕТА НИ!!п.имати и убийци нямащи Бог ви управляват,при.ати ограбват животите Ви!убиваха през клоуна тръмп американски граждани !

189

Анонимен

преди 9 месеца

Какво да го очаква? Нали ликвидира "Трактора". Мафията-политиците си имат държава. Народа ще страда.

188

Магнитски спи

преди 9 месеца

Има сделка с Посолството.

187

Военен брокер

преди 9 месеца

По-умен е от Пригожин с гражданската авияция лети с още 300 пътника .Никой няма да прости на враговете му ако барат граждански цели ,Кадафи свали един и го отнесе.

186

Анонимен

преди 9 месеца

Къде се скри Копейкин след показанията на лондонските му резиденти?

185

Анонимен

преди 9 месеца

Единственият, който се радва на Черепа днес, е Чорапа.

184

Анонимен

преди 9 месеца

Не само няма да го осъдят,а по скоро си мисля че той ще осъди клетата ни държава.

183

анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен и тракторо не го беше страх

182

Дора

преди 9 месеца

Предполагам, че го извикаха тези, на които им трябва спонсор и силен човек (след като един предишен се спомина наскоро) - срещу обещание за споразумение с прокуратурата, пък и свидетелстването му ще е против политическите им конкуренти за изборите (с които си нямали доверие в сглобката).

181

ЧИЧО

преди 9 месеца

До АнонименРано или късно

180

Анонимен

преди 9 месеца

Този Божков, по собствено желание ли се връща в София или като екстрадиран от ОАЕ?Пресата създава впечатление, че господинът оказва голямо благоволение, като се появява в България!

179

Анонимен

преди 9 месеца

Алооо, Киренце ?? Къде си бе, Киренце ?? Още ли караш сърф по плажовете ?? Черепа е тук. Няма ли да свиделстваш срещу бате Бойко ?? Нали навремето го арестува по "свидетелства" на Божков ?? Е, тука е черепчето. Действай. Аааа, забравих, Киренце. Ти си сега с него в "некоалиция",нали ?? Е, извинявай, Киренце. Аз съм се объркал!

178

Анонимен

преди 9 месеца

Къв Путин те гони? Черепа е путински агент и спонсор на Радев. Защо да го убиват?