40

Анонимен

преди 8 месеца

До IceMan 29. То поне на чашките за кафе си пише отстрани, че продуктът съдържа пластмаса. А за т.нар. бамбукови чашки кои знае какво имат като имаме предвид статията за бамбуковите сламки. Уж са еко, ама могат да направят големи поразии на организма.

39

Без име

преди 8 месеца

Грета Тунберг пасти да яде!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Костадин Костадинов - премиер! България се нуждае от силен държавник, а не колониални слуги!

37

Анонимен

преди 8 месеца

Има Европейска директива за опаковките и използваните при производството им химикали. Задължително ниско миграционни лакове, които втвърдяват докрай. Смехотворно е, че не си спазват законите. Ако немогат - да си правят сламки от бамбук и слама без лак. Също стъклените сламки са за многократна употреба. Пластмасата да се забрани в бита!

36

Анонимен

преди 8 месеца

И всичко това е, защото се грижат за природата и, съответно, за здравето ни. А знаете ли как се рециклират хартиени чашки, чинии и сламки? Ами не се рециклират. Пластмасовата промазка на повърхността им прави това невъзможно. Честито, отново ни направиха на ***, но пък е за наше добро.

35

юнгата

преди 8 месеца

До стааааааро решение.до 19.Преди 35 години по корабите забраниха пластмасите и бакелита.Дори и панерите за хляб.В скъпите магазини напитките са само в стъкло.Химията отрови човека и планетата!

34

Позьори и позьорки

преди 8 месеца

В офиса имаме разделно събиране ,системи ИСО за оклона среда ,а ползваме неразградими капсули за кафе и хартиени чаши, кетъринга -обяда в кутии и прибори за еднократна употреба 20 ача създаваме по два чувала *** на ден. иначе сме с фанелки с еко каузи де :) Кафе на джезве е най доброто кафе ,това от машината от капсули минава през маркучи и пластмаси с висока температура и е токсично пълно с консерванти и канцерогени.

33

Биотехнолог

преди 8 месеца

Детцки сокчета в кутийки? Това дето го вземате от магазина в кутия с пластмасов слой вътре и съдържание от фруктоза консерванти и подобрители ? Защо мразите децата си ? А не обичате ги просто ви мързи да изцедите свеж плод ,нямате време ще изтървете някой важен бизнез мейл или клюка в екран на телефона-разбирам сори...

32

Анонимен

преди 8 месеца

Значи първо се оказа, че пластмасата в световните океани е многократно по-малко от представяното, а сега и заместителите на пластмасата се оказаха по-вредни. Накрая ще се окаже и че "зелената сделка" е част от плана за намаляване на населението в световен мащаб.

31

По принцип

преди 8 месеца

По-вредни от ЕС И САЩ СЪС ЗЕЛЕНАТА ИМ ЕНЕРГИЯ НЯМА! ПЛАЩАШ ИМ ЕКО ТАКСИТЕ,А ТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ ЗА ПРИРОДАТА ПРОСТО НЯКОЙ ПЪЛНИ ГУША ЗА НИЩО РАБОТА!!!! ОДЕЛНО,ЧЕ ПОЖАРИТЕ СЕ ПАЛЯТ УМИШЛЕНО С ЛАЗЕР ОТ КОСМОСА ТОВА Е АМЕРИКАНСКА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОКАЧВАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРИТЕ НА ПЛАНЕТАТА.НА 40ГРАДУСА АКО СЕ ПАЛЕШЕ СУХА ТРЕВА ДО СЕГА ПЛАНЕТАТА ДА Е ВЪГЛЕН АРЕ НЕ НА НАС ТИЯ ЛЪЖИИИ!!!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Такава е цялата работа на зелените бавноразвиващи кратуни- създават си някакви нелепи теории в празните глави, след което оревават света докато постигнат своето и накрая четем статии като тази.

29

IceMan

преди 8 месеца

Някой да е виждал хартиена чаша да се е разложила след 10г.?

28

Анонимен

преди 8 месеца

Един съвет: Винаги, когато имате възможност пийте водата от ръка. Не от чучура на чешмата или от бутилка/чаша. Това преструктурира водата и й променя качествата в добра насока. Защо, когато ви заболи някъде, първата ви реакция е да се хванете за мястото с ръка? Защото ръцете ни са дадени не само да държим с тях...

27

Анонимен

преди 8 месеца

Какво значи никой не те кара да пиеш със сламка? Защо тези хартиени сламки са масово по детските сокчета?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Така като прочетох ей това, дето са ни го написали, стигнах до заключението, че скоро ще ни забранят сламките, за да имаме по-силен отговор от ваксините!!! Хи-хи.

25

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 13 - Виж, никой не те кара да пиеш със сламка. АКо не искаш, не пиеш и толкова.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Фин - Братле - идеята им е, че няма да има "нужда от работещите", естествено за техните си нужди, зщаото ще има яко машинки, да правят всичко.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Добро утро! На "хартиените" сламки се вижда че са дебело ламинирани. Хартията вътре е за да й се радват хипстерите и да се правят на прогресивни спасители на земята, на които другите са им длъжни. А порастналите хора пък не пият със сламка.

22

Фин

преди 8 месеца

До Анонимен 19 ...няма ли край тази тъпотийка?. Какво ще прави този милиард без простолюдието като теб? Нали трябва някой да му работи и обслужва, а и всички са смъртни -и златния и кюмюрния милиарди.

21

АнонимеН

преди 8 месеца

ХАРТИЕНИТЕ СЛАМКИ МОЖЕ И ДА СА КАРЦИНОГЕННИ ТЕЗИ КОИТО СА НЕКАЧЕСТВЕНО ПРОИЗВЕДЕНИ, НО САМО АКО СЕ ПИЕ НЕЩО ТОПЛО С ТЯХ! ПРИ СТУДЕНИ НАПИТКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА НЯМА КАК ДА СЕ РАЗЛОЖАТ.