19

Анонимен

преди 8 месеца

До Имам /18/ Кой кого /или какво/ ползва неправомерно?

18

Анонимен

преди 8 месеца

До От Наблюдател - Да, това е насилие и психически тормоз. Но се опасявам, че тя ще намери адвокати, които ще успеят да убедят съда, че е сторила всичко това от любов и поради огромното си желание да съхрани семейството и да те има само за себе си. Къде ще намериш друга такава любов в наше време? И за да не се окажеш под прицела на подобни адвокати, по-добре следвай съвета, започващ с думите "Много си наивен". Освен мъдрост, в него е концентриран и личен опит :)

17

Имам

преди 8 месеца

Сьмнение за неправомерно полазване

16

Брака

преди 8 месеца

Е за морални хора

15

Вероятно

преди 8 месеца

Си нормална психически уравновесена не употребяваш алкохол том Сойер е твоят Бог делегираш права на самоуправство и незаконно присвояване на чуждо имущество с цел вижте *** коя сьм

14

От Наблюдател

преди 8 месеца

До "Много си наивен".Щепробвам, ако иска да ходя с нея вече и аз трябва да излизам самостоятелно. Жената веднъж ме хвана със съседката, изгони я и ме наби, добре че другата не видя. След това ми хвърли пепелник в главата и надра с нокти. Дали мога да я съдя за насилие и психически тормоз, не ми дава вече да гледам други жени и ми бие шамари?

13

анонимен

преди 8 месеца

Прростотии. Бракът по начало е нещо противно и принудително. Около 80% от познатите ми заявяват, че търпят, за да не готвят и перат, а според мен бракът съществува, понеже е изгоден за държавата поне заради отглеждането на деца. Неслучайно не се и женят.

12

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Тооо наще татуирани и джуклести уроспии знаят саму дай ,купи,и той мъ тормози искам развод дъ му заема половината имот,па ,ако мой целия още по добре .

11

Ама много си наивен!

преди 8 месеца

До Наблюдател - Щом не разбира от дума, ще се спазариш. За една обиколка из МОЛ, която ще направи в твоя компания, ти ще имаш правото на по едно напиване с приятели. За всяка скъпа бутикова дреха, която й купиш, да имаш право на еднократно приключение с чужда булка. И ще се закълнеш, че приключението с чуждата булка няма да има последствия. Тя пък да ти се закълне, че когато се издокарва с новия тоалет, няма да прелъстява чужди мъже. Танто за танто!

10

Пена

преди 8 месеца

Михаела Лазарова е изпробвала всички тези техники и затова мъжете бягат от нея. Скоро ще гласуват закон според който жена с *** колан ще се счита за мъж.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Тежко и горко на децата, които растат с такива родители.

8

Най-кошмарното

преди 8 месеца

Единият от двамата упражнява психически тормоз, но другият е преценил, че му е изгодно да бъде в тази връзка и прави всичко възможно, за да я съхрани. Психичният терор обаче става непоносим и той/тя постепенно започва да измисля хитри капанчета, за да ограби от своя(та) терорист(ка) онова, заради което търпи тормоза, а след това да елиминира дразнителя. Така се стига до драматични разводи или до престъпления с цел облагодетелстване, които понякога остават недоказани и ненаказани.

7

Наблюдател

преди 8 месеца

Стоп на женския тормоз! Забелязвам увеличен психически тормоз от жени. Например моята иска да и купувам дрехи и ме влачи по моловете като заплашва, че ако не го правя щяло да разруши връзката ни и ще иска развод. Отделно ми прави скандали, когато се заигравам с други жени. Вообще не мисли за мен и за желанията ми, само за себе си мисли. Аз искам да живея а тя не ми дава. Не ми дава да пия с приятели си и да спя с други жени. Това е унижение, скандали, крещене. Искам адвокат.

6

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Това са обичайни практики за българските мъже спрямо хората и от двата пола .

5

Винаги

преди 8 месеца

Когато имам сьмнение се занимавам още повече когато се представят за вик или някакви осевдополицаи

4

Teo

преди 8 месеца

Абе, момиче - зарязвай всеки, бе! Всеки, който държи на своето мнение - той никога не е прав, той винаги е в заблуда! Все ти си права! Защо въобще да се спори! Я си живей хепи с котките и не се занимавай с някакви навлеци с ХУ хромозоми! Остави ги за нормалните жени!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Мише,.а как е секса при връзка с психически тормоз?

2

Анонимен

преди 8 месеца

Приятни сънища!

1

Вярно е че ГанYO

преди 8 месеца

Си е комплексар но те и жените не са свестни