12

Щерю

преди 8 месеца

Може би, при постоянно главоболие при жените, всъщност липсва - желязо...

11

..

преди 8 месеца

хахах , дефицит на вълехидрати. Новата полит-наука. В старата наука пише че има незаминими мазнини и протенини , за незаменим въглехидрат нищо не пише. И дам , глъкозата , до което се разграждат всички въгехидрати е толкова важна, че ако не се яде организма сам си я произвежда , та странно откъде тоя "дефицит"

10

Анонимен

преди 8 месеца

Това е само за модерни хора от града

9

Анонимен

преди 8 месеца

Високи сини планини, гори и златни долини, овцете пасат тревичка като от коприна това е моята Подквасена с Кисело Млако Родина. България - Центъра на Киселото Мляко, Центъра на Овчето Сирене, Центъра на на Живота на Земята.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Чистото Българско Кисело мляко с двете бактаерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus живеят в червата на овцете пасящи по балканите и са здравословни. Затова всяка година по няколко пъти българия изнася тия бактерии до япония и америка, понеже овцете живеещи и пасящи на други места по земята нямат тиа здравословни бактерии. Едно време... преди 200 години хората са се лекували с Кисело Малко. Не се знае, какви бактерии слагат в киселото мляко сега по магазините в България?

7

Анонимен

преди 8 месеца

И киселото мляко е вредно. Аз съм веган от 11 години. Киселото мляко развъжда и подхранва бактериите в дебелото черво и способства за рак.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Когато ядете много въглехидрати и правите тлъсти шкeмбeта, развъждате вредната бактерия кандида в голямо количесто и като престанете да ядете много въглехидрати тя ви прави постоянно гладни. Та си помислете. Престанете да ядете хляб. Яжте овесени ядки с кисело мляко и всичко ще ви е наред.

5

Просто Киро

преди 8 месеца

Няма такова животно "дефицит на въглехидрати"!

4

Анонимен

преди 8 месеца

До Хахахахаха ... Как мислиш Хахахаха? По добре е ти да гониш кокошката или тя да те гони?

3

Хахахахахахахахахаха

преди 8 месеца

До Анонимен 2, абсолютен нон сенс е написаното от вас. Лекувайте се! И не гонете кокошката!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Яжте хляб от еднозърнест лимец и всичко ще е наред. Инжектираното месо с растящи хормони за бързо растене на животните и биотици не консумирайте.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Нашето тяло е природно тяло. Преди хиляди години сме бягали след кокошката, но тя е по бърза и сме си хапвали яйца. Гладували сме по три дни докато намерим яйцето и нашата имунна система е била на високо омайно ниво. Тоест, три пъти през годината гладувайте по три дни и ще имате прекрасна имунна система бореща се срещу всички червеи. паpазитяни, метили и не добри бактерии... Поддържайте добрите бактерии чрез кисоло мляко и всичко е наред.