8

ПроСоТо

преди 9 месеца

..ориза НЕ е храна за бели хора!!!..Даже и кокошките не го кълват,защото наистина е много "запеклив"..Сипете си сготвен ориз ,изяще го и оставете съда така за час-два..Остатъка по чинията става на камък и ще видите зор докато го изчистите..Все пак,на любителите на това азиатско нещо,препоръчвам моята рецепта:-На "измит ориз" :..-Варите ориза в много вода,подсолена, поне 40 минути.Измийте го добре..Овкусете!...А турците даже правят бира от неко..Жапонците пък-саке..

7

SS

преди 9 месеца

Твърденията по долу ,че от ориза се хваща запек не отговарят на истината. Не съм чул азиатката да ми споделя .А и няма как да има запек,защото редовно правим sex пълна програма .

6

SS

преди 9 месеца

Аз рядко ям ориз,обаче жена ми си го папа,къде варен,къде със зеленчуци,къде с пилешко месо .За мен готви отделно .Научи се да готви БГ кухня и се справя много добре .

5

SS

преди 9 месеца

В къщи имам около 50 пакета ориз по 1 кг .заради жена ми азиатката. Вярно е ,че ориза е основна храна на 2,5 милиарда души .

4

Анонимен

преди 9 месеца

От много ядене на ориз фаща запек . Питайте китайците . Цел живот напъни сутрин. Загуба на ценно време. И присвити очи от по рождение вече

3

Анонимен

преди 9 месеца

Друга статия пише че бедния свят умира от глад .

2

Цун Кай Го

преди 9 месеца

Внимавайте с ориза, защото може да завъдите китайци.

1

С дръпнати очи

преди 9 месеца

Връщам се в къщи, когато слънцето вече залязва....и си приготвям ориза, ооо красота ооо вкуссссс..вечерта леко ухаее на розава пепел, ооо сърце .....!?Не са ли тъй страни залязващите слънчеви лъчи върху кавардисания ориз...!? Но става утрин и пак ще бъде звънко и пенливо без кавардисания ориз...Живота продължава...! Живейте весели на този свят! Животът е подчинен на висши сфери. на влияние....!