6

VladTepes

преди 9 месеца

Може да се очаква много повече - примерно талантливите млади музиканти Deadscape издадоха силен албум, миксиран от легендарния Dan Swano и вече подготвят втори въпреки, че не им е лесно.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Прослушах и изгледах всичко. Питам се: Ако наистина се е вдъхновил от уханието на огъня, където се вари лютеница, защо клипът са искали да е стандартно блудкав - морско парти.

4

Ех,хубави спомени...

преди 9 месеца

Певецът просто с песента донася спомена - огън на отминали прекрасни времена Спомних си се като дете как във всеки двор се вареше лютеница и се печеха чушките на ламарина върху огъня. Навсякъде се разнасяше приятния мирис на зимнина за зимата и мириса на златна есен. Хората бяха много естествени и щастливи, а сега фалша е тяхната естествена природа. Конформисти, които искат да се харесат на всекиго. В зависимост с кого общуват, те слагат поредната маска.

3

.

преди 9 месеца

3 пъти гледах видеото с рекламата. Не издържах до песента. Но вярвам, че е прекрасна. След като Димитър Лазаров има нова песен, то предполагаме, че има и стара. Т.е. човека има поне 2 песни в репертоара си. Какво повече да искаме от един доказал се талант в тези трудни времена.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Е па незнам!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Тоа па кой е