36

Анонимен

преди 8 месеца

Ще има преговори войната може да свърши.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо няма новини вече..... Едни постни, постни.......... Така и с Ковид стана, хоп и нямаааа Ковид... За една вечер!

34

Анонимен

преди 8 месеца

До алексито който изпраща дроновете той е агресора а в случая дроновете са украински. В Крим имаше референдум между другото много по рано насрочен. Населението беше категорично в избора си и потвърди избора си още от преди.

33

Боби

преди 8 месеца

До не може да бъде! В телеграм каналите имаше няколко снимки как военни монтират допълнително оборудване на ГСМ вишките на мобилните оператори като се ползва енергетиката на самите ГСМ станции. Това са Въпросните РЕБ системи...

32

не може да бъде!

преди 8 месеца

В случая е интересно по какъв начен са свалени дроновете тъй като са летели в рояк. Според руските данни 7 от тях са свалени от ПВО,а 35 -от средствата за радиоелектронна борба!Ако това е вярно отсега нататък украинските или доставените на украинците дронове ще имат голям проблем !ПВО може да пропусне но т.н.РЭБ не пропуска!Пак от руските медии вече има в редовно производство няколко вида мощни станции РЭБ-всяка с определено предназначение.

31

Алекс

преди 8 месеца

Само така.Всеки ден удри по окупатора.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордашов,Авен,Дерипаска,Милер,Абрамович, Чорни,Розенщайн, са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия български гражданин!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Името на третата съпруга на Песков е Навка. Навка а не НаФка което прилича на Кафка но е Навка. Окей.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Крим винаги е бил руски. Даден е на УССР по т.нар. грешка на Хрущов и само около двайсет г. де факто е украински. Русия си го върна с референдум 2013г.

27

Господ

преди 8 месеца

До Анонимен 30 -- Все още не е, но скоро ще е!!! Джуджетата се окопаха и чакат F-ките да ги погребат из окопите. След това иде и ред на Джуджетная - крах и разпад. Гледайта филма на Холивуд на живо.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Не е възможно, тъй като уркопитешкия десант във Крим е мега успешен и вече Крим е Украински. Защо ще се бомбардират себе си?!?

25

Др0гаре

преди 8 месеца

предстоят много интересни циркови атракции, като падане по стълби, подскачания от високите етажи на сгради, радиоктивни полонии, новичоци, самоубиства чрез разстрел и обесване, взривяване на самальоти и так далее. Гледайте шоуто.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Франц Кафка е австрийски писател-мизантроп с еврейски произход. Съпругата на Песков е Татьяна Нафка.

23

Анонимен

преди 8 месеца

До 24. Само Пресков ли няма право на гафове? Задокеанските му колеги ги правят редовно.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Какво искате да ни покажете с този изпаднал укроп на снимката към статията? Показвате, че сте неграмотни и неадекватни ли?

21

Анонимен

преди 8 месеца

Русия анексира полуостров Крим от Украйна през 2014 г. Ако случайно някой още не знае.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Песков е направил гаф то даже някъде пишеше какъв но забравих точно и сега си е взел отпуска за да отидат на море със жена му световната шампионка по фигурно пързаляне Кафка. Окей.

19

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен 9 Защо не си помислите следните варианти? Песков е Болен от нещо(няма значение какво стига да не е фотогенично)! Песков е в Отпуск! Или дори Песков е направил Зулум и сега е в немилост за извесно време! Рано или късно ще се разбере.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Ами тези новини в последно време драги ми кравар0питеци показват само едно че укрите са Агресора което е факт.

17

пияница мистик

преди 8 месеца

Ами тези новини в последно време показват само, че драги ми пyтин0питеци войната започва да излиза извън границите на Украйна и да навлиза и в територията на Пyтлерландия :))))))))) И сега ще свалят, ще свалят, пък украинците като им разучат пропуските, няма вече да могат да свалят и ще почнат да пропускат и тогава вече сами ще видят крепосниците какво е ракета да се забие в жилищен блок и да го събори половината и да избие няколко стотин човека :))))