42

Дедо Чочко

преди 8 месеца

Абе едно нещо което се харчи и 5лв ще го направят важното е депутатския джоб и на прекупвача да се пълни.А дали е Руски или друг е без значение.

41

До Бая

преди 8 месеца

Поне няма дюзи да правим през 2 години, заради качествените руски горива. Навит съм на 10-15 стотинки горница на литър. Като не мислят напред, а гледат само да щавят хората ще им вземат сега на руснаците всичко и готово.

40

Байджинсов

преди 8 месеца

УРАаааааа,С неруския петрол ще ЦЪВНЕМ и ще вържем.Даже и плод ще дадем.

39

Иванов

преди 8 месеца

И вие от сайта що ми триета думите ватенки а на долния коментар сте оставили израз като пияндурници,алоооо

38

Иванов

преди 8 месеца

А кога ще вземете сараите Доганови и ТЕЦ Варна и кога държавата ще промени със закон земята на Камчия и ще изгони *** обратно в майка русия и докога ще има руски партии и политици в държавата както и партия като ДПС които разделят обществото

37

А цената на горивата

преди 8 месеца

Бай Дрън ще ни ги определя!

36

Байо

преди 8 месеца

Тая държава. Не е моята държава.Докато не чуя и видя ,че се набляга на образование(качествено)и здравеопазване. Няма да бъде моята държава.Умно красивите друго яче ги виждат нещата ,но пък дали някой ще ги търпи да бъдат визионери и да прокарват дългосрочни политики.Времето ще покаже.

35

Последния Софиянец

преди 8 месеца

Дойде времето да си вземем Лукойл и да пратим пияндурниците да си ходят оттатък Урал !

34

Анонимен

преди 8 месеца

Боко обеща падане с левче на горивата. Чакаме 1,50 цена.

33

Хо Хо

преди 8 месеца

Браво Костанца .... , Браво Рангелова . . . ! Поне не се обявявай за "енергиен експерт" , че излагаш бранша.

32

Ss

преди 8 месеца

5 лв. да го направят и 10, ако трябва и никакви дърва и въглища. Слънце, вятър, вода. Ще се научите, по един или друг начин. Дори и тъпият българин, като го подкараш с камшика, ще ходи пеша.

31

Анонимен

преди 8 месеца

20 Спокойно, това няма как да се случи, защото разликата в качеството на руския сорт Урал и сорт Брент е доста голяма.

30

Алекс

преди 8 месеца

"Цените на горивата НЕ се определят от суровия петрол".Тази е много зле.Има нахалството да се титулова като енергиен експерт.Всеки ученик вързал тройката знае,че изходната суровина пряко влияе върху цената на крайния продукт,но въпросният "енергиен експерт" твърди точно обратното.

29

Финансист

преди 8 месеца

Просто не знам как да започна коментара си. Държавата прекратява договор за концесия, който не е едностранен. Това за маржовете на печалбите от разликите в цените на Уралс и Брент или Западно Тексаския Интермедиат си е бизнес на самата рафинерия. Това за разстоянието от София до Бургас, което ще се изминава само за 3 дни с кон ми хареса. Експерти по цените на суровия нефт, бензините и маржовете на печалби в Център за изследване на демокрацията е пълен абсурд. Нерде петрол, нерде демокрация.

28

Ха ха

преди 8 месеца

Пак ще купуваме руски нефт за Нефтохим, но чрез посредници на Посолството. Цените нагоре, хората кучета ги яли, важно е да обслужваме краварски интереси. Честито аборигени!

27

Ха ха ха

преди 8 месеца

Това, че ще го получаваме през прекупвачи, не променя нещата. Пак ще е руски, но ще то плащаме по-скъпо.

26

***

преди 8 месеца

Вие спрете първо доставките за украйна, че те излизат от нашия джоб.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Таварищи, когато русофобите бутнат MOЧA палатките да се преместят на пристанище Росенец за да спират танкерите с неруски петрол.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Цената тръгна нагоре още преди няколко седмици. Веднага, след като обявиха намеренията си.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Цената на горивата няма сила, която да оправи преди да ни е превзела велика Турция. Тогава много от проблемите лека полека ще почнат да се оправят.