8

Фиде

преди 9 месеца

Ние,руснаците командваме във фиде и никога няма да простим на България,че разкри пред света как подсказвахме на руснака крамник в мача му с Топалов.

7

Веско Тупалков

преди 9 месеца

Нургюл трябва да се състезава сама, има си достатъчен рейтинг за независимо класиране. Навремето Боби Фишер оспори системите за класиране на ФИДЕ и спря да се състезава в официални турнири, играеше само по частни съревнования за пари, откъдето стана милионер. После обаче го погнаха за данъци и така нататък, кариерата му е описана във филм.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Пак ли не могат да си разделят плячката. Аз казвам нито стотинка повече от бюджета и да се оправят по частно. Ако ги бива да си намерят спонсори частни бизнесмени. Ако не ги бива, да садят моркови на полето.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро прочетох че гаджето й е турски гросмайстор. Като се оженят Нюргелчето ще фазира като Сюлейманчо Наим към праРодината си.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Това нещо Градев как се е навряло във федерацията по шах, разби футбола, сега шаха. Министерството на спорта да въведе някакви изисквания за шефове на федерации. Утре едно животно с дълги уши може да стане шеф на някоя федерация и да прибира парите на изкаралите с труд спортисти

3

Васил Иванов

преди 9 месеца

Има една застаряла примадона, със залязваща шахматна кариера, но още разчитаща на женските си номера и музикални форми с които продължава да омагьосва един тъмен на цвят грък, който тъче на два-три стана и се явява нещо като сив кардинал и шеф на шаха . От там е цялата интифада, която се стоварва бад шаха в Бг

2

обективен

преди 9 месеца

Само крадци и мушингери на ръководни постове където има и се крадат много пари !!

1

Фичо

преди 9 месеца

Само злоба и гнусотии се случват в БГ