34

НАГЛИ ЛЪЖЦИ

преди 9 месеца

НЕ СЕ НАУЧИХА ТЪПИТЕ МУТРИ,ЗАВЗЕЛИ ЧЕРНОМОР,ЧЕ НЯМА ДА НИ ВЪРНАТ ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО БЕТОНИРАТ И НЯМА СВОБОДНА ЗОНА ПОЧТИ НИКЪДЕ ВЕЧЕ.НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА.ЗНАЕМ, ЧЕ МЕДИИТЕ СТЕ ЕДНИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ И СЛУГИНАЖИ НА ВЛАСТТА И МУТРИТЕ.Още миналата година дадох 15 лв. внякакво убито заведение в Бяла за точно три парчета краставица и две доматчета,а тази година сигурно ще е мин.ДВОЙНО.Що за мазохист трябва да се оставяш да те рекетират мутрите концесионери в пълен разрез със закона. 2/3 трябвадаеFREE

33

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с тези лажи бе....... Гърция и да е пострадала както пострада от разни върхове за 3 и повече хилядолетия пак стой там силна и красива.32 милиона туристи сте има за тази година и хич няма да липса който иска да замине за бетолаиноморието.или турцистан

32

ХАХАХАХ

преди 9 месеца

След 4 дена заминаваме за около Кавала,НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!То не бяха акули имало,отровни медузи,съблезъби тигри, вТурция пък медиите твърдяха било 50 гр., проверих за конкр.район-беше 35...И в същото време идилия по нашето море колко било чисто, идвайте българи,щото руснаците ги няма тази година,и приготвили нашите мутри целия плаж с платени чадъри и шезлонги, да няма къде багажа да си оставиш и наточили балтиите.Всичко живо пропищя колко по-скъпо е морето тук.Не сме мазохисти.СБОГОМ ЗАВИНАГИ!

31

АХАХАХАА

преди 9 месеца

Въобще НЯМА ДА НИ ОТКАЖЕТЕ.Ние сме едни от най-правоверните любители на нашето Черноморие въпреки всичко,но тази година чашата преля!Досега гледахте да изгоните БГ туристите от НАШЕТО си и бясно ухажване на руснаци,украинци,поляци,тази година-то реклами,то клипове в нета, колко чисто било,а целият плаж набучен изцяло с концесионерски чадъри.Кракът ми няма да стъпи- няма своодна зона,само тук,никъде го няма по света.Не ме плашат нашите медии,отдавна НЕ ИМ ВЯРВАМЕ НА ПЛАТЕНИТЕ У Р О ДИ

30

Христо Христов

преди 9 месеца

Пълно с неграмотни комплексари. Хората пишат основно за Южна Гърция, те щели на Халкидики да ходят...

29

do 2007

преди 9 месеца

в шенген няма да влезнем скоро , не се и надявай ....

28

Аха

преди 9 месеца

Само танкер с втечнен газ им липсва на гърците и купона ще е пълен.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм в Северна Гърция, няма дим, няма маски. Даже Тасос се вижда ясно,не знам за какво говорите. Сигурно някъде е така, но чак цяла Северна Гърция не е.

26

ХХХ

преди 9 месеца

Ами ако Гърция бяха в ЕС и НАТО ...сега щяха да получат помощ от алианса и съюза ! Близо е до границите с България ....пък ние хвърляме за скраб в Украйна стотици еденици техника които могат до извесна степен да се пригодят за борба с пожарите .....нооо на България не е нужно ....те НАТО и ЕС както винаги веднага ще се притекат на помощ !

25

Сашо

преди 9 месеца

Вчера бях в Никити, няма драми. Имаше малко пепел във въздуха, но беше за няколко часа, докато спре вятъра. В района на Халкодики всичко е спокойно, хората се забавляват и почиват. Смело към Гърция!Който му харесва, да си почива на Черно Море, въпрос на избор...

24

2007

преди 9 месеца

Утре пътувам за Никити и хич нямам намерение да се отказвам!По-добре да стоя с маска на плажа, от колкото да ида на бетономорието!Една стотинка няма да дам на печалбарите по нашето море!А като влезем в ШЕНГЕН от 1ви януари, да се сбогуват с каквито и да е туристи, докато не се научат че чадър и шезлонг се дават БЕЗПЛАТНО срещу едно кафе за 3 лева!!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

И аз ще бягам след 2 дни, ама към Халкидики :) И ще бягам от разни кафяви неща и брадати ресторантьори...

22

L.

преди 9 месеца

Гърция бавно се превръща в зимен курорт, но без сняг.

21

един друг

преди 9 месеца

Българите масово отказват почивки в Гърция! Какво гръмко заглавие са! Така е, едвам намерих свободни места на Халкидики, при това само с предварително заплащане. Гледам и опашката на Кулата вече я няма.....Явно всички са хукнали към кафявоморието, защото много искат да изкарат по една чревна инфекция.Проверявайте си информацията, преди да пишете глупости.

20

Хахахахахахахахахаха

преди 9 месеца

Няма да си канселирам почивката в Малта. предайте много поздрави на БГ хотелиерите!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Ричарде, изхвърли нещо по телевизията!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ричард Алибегов ги е запалил, че тараторът и кафето са евтини!

17

Чоко

преди 9 месеца

Аз пък вчера си резервирах едноседмична почивка на Халкидики. Дали да се откажа за сметка на някой от ла*йняните плажове около Царево .

16

Да да така е

преди 9 месеца

Видех гръцки коли да се редят на кръговото на Бургас да отидат да плуват с кафяви акули. Чиста истина ви казвам

15

Анонимен

преди 9 месеца

Явно бг мутрохотелиерите яко са закъсали. Ами няма да ви идваме в бетонните кочини и точка.