233

Кво общо има футбола

преди 9 месеца

С националните ни паметници??? Това е заради гербаджийският им таратор НЯКОЙ ПЛАЩА ЗА ДА СЕ РАЗИГРАВАТ ТЕЗИ СЦЕНИ И ДА СЕ ЗАТРИВА ИСТОРИЯТА НИ.АКО ПОПИТАШ ПОЛОВИНАТА ФЕНОВЕ ТАМ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ТОЗИ ПАМЕТНИК САМО ЗНАЯТ,ЧЕ Е НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ,А ТЕ ГО СВЪРЗВАТ С ЦСКА.КВА Е ТАЯ ЗЛОБА КЪМ ПАМЕТНИЦИТЕ,КОИТО НЕ НИ УБИВАТ С КОВИД,ЕВРО БЕЖАНСКИ ЦИГА..И И Т.Н...Врага ни е зад врата САЩ И ЕС! РУСИЯ НЕ СИ СТРОИ БИОЛАБОРАТОРИИТЕ СИ ПОД НОСА НИ!!!

232

Руснак

преди 9 месеца

Да отидат във Украйна да се репчат тия *** наркомани от Подуене да им пръсне халките Русия !!!

231

Язе

преди 9 месеца

Ха, отбора на милицията и ДС се обявил в подкрепа на демокрацията.....Смееееех :)))))

230

aZ-ът

преди 9 месеца

Уефскарчета гоуем го вадят на 4 дадоха фира и намазаха асфалта :) Господ си знае работата, ай наздраве

229

Христо Христов

преди 9 месеца

Единствено феновете на лефски може да опънат плакат 30 на 15 метра по трибуните и да песнат армейска димка отдолу.

228

Левски

преди 9 месеца

Да го намочаме паметникът ...

227

Призив

преди 9 месеца

Да намочаме "***"

226

Анонимен

преди 9 месеца

Щурмоваците на фашистката власт правят провокации, търсят сблъсъци с мирни протестиращи, бият антифашисти, правят "Кристална нощ". Всичко е по "Кирчова борба" на Сгобката на Подмяната.

225

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордашов,Авен,Дерипаска,Милер,Абрамович, Чорни,Розенщайн, са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия български гражданин!

224

Анонимен

преди 9 месеца

Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

223

Радой Ралин

преди 9 месеца

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.

222

Анонимен

преди 9 месеца

И ако на това място има паметник на Хитлер какво от това? Какво лошо видя българският народ от Хитлер? Благодарение на Хитлер България си връща Южна Добруджа, а след това си вземаме Беломорска Тракия и Македония. Това са изконни български земи. Защо да не му спретнем на фюрера един паметник? Заслужава.

221

Копейкин

преди 9 месеца

Чета коментарите и се чудя на глупостта на хората.По добере ли щеше да е,ако на мястото на ПСА,имаше паметник на Хитлер с пречупения кръст до него.Е,тогава всички,които не са от чистата раса щяха да свършат в концлагери,дори и дядовците на всезнаещите фенове на Левски.Най вероятно днес нямаше да има нито кирилица,нито българи,нито Левски,нито ЦСКА.Нямаше да я има и България!Като ще махаме ПСА,да махнем и паметната плоча на англичаните,които са бомбардирали София и избили стотици цивилни.

220

Васил Левски

преди 9 месеца

Путинофилите вън от България, или ще ви направим на пригожки!

219

Аланкоолу

преди 9 месеца

Гледа снимки на ултраси на отбора носещ името на великият В.Левски.Това са фашизирани елементи,готови са атакуват всичко което им покаже главният.98% от тази пасмина,не работят нищо,а живеет богато.Срамувам се,че съм българин в компанията на тези навлеци.

218

Радослав

преди 9 месеца

До 245: като не ти е толкова гладък мозъка защо си с робско мислене? Или да мислиш самостоятелно е над възможностите ти? Тренирал си по 6 часа на ден? А кога си ходил на работа? А да, работата е за робите, ти си бил партиен функционер, вървиш напред и си мислиш, че червената книжка може да замени личните качества и да те направи човек? Естествено, че ще си заобиколен от такива като теб, вие се надушвате от километри!

217

Анонимен

преди 9 месеца

Сега има 4 американски бази у нас. Окупатори не са руснаците. Комунистите построих68а България, а психодесните я разрушиха. Хората не са, забравили истината.

216

До Радослав

преди 9 месеца

Когато се случи това с румънския вожд ние го гледахме по телевизията ти не си бил роден и не знаехме какво е бело тревата като се косеше и даваше на животните за храна тренирахме по 6 часа на ден и мозъците ни не бяха толкова гладки е от такива хора съм заобиколен

215

Радослав

преди 9 месеца

До 233: бъркаш Царска Русия и СССР, това са две различни държави който нямат нищо общо освен територията на която се намират, все едно Древна Македония и сегашна Северна Македония да са една и съща държава! Освободителната война от Турция няма нищо общо с поробването ни от СССР 1944! Много обичате комунистите когато ви изнася да се кичите с чужди постижения! Няма българин който да не е признателен на Царска Русия както и няма българин които да не е отвратен от Съветска Русия!

214

Нда

преди 9 месеца

Гледам един селски тарикати да пише,ако свалят боксовете и ножовете какво щели да правят!Ами ако милионерите ги разхвърляне без брони и снаряжение,какво ще стане бе, самовар? ***, ревете за руският окупатор . Взимайте си МОЧ-а и в Русия! Тук е България