32

Таня

преди 15 години

И аз бях сигурна, че няма да му се случи нищо, та той е от ДПС.... А в България "независимият" съд не съди депесари, *** и престъпници. А не мога да си представя ако някой го порне, каква смрад ще изтече. Този човек наистина изглежда много зле, толкова е тлъст и мазен, че да ти се доповръща. Като станат депутати, министри или кметове, тези хора какво им става, какво толкова ядат, че започват да си приличат като две капки вода - тлъсти, противни, като говорят, имам чувството, че всеки момент ще започнат да им излизат от устите мазни наденици, кебабчета и пръжки.

31

преди 15 години

na 110 prozenta biah siguren 4e toia debel gnusen i mazen tur4in niama da bade osaden ta tova ne e darjava.Това е едно бунище

30

ph

преди 15 години

*** резака как се е нагрухтял. Да го порнат *** гадна!

29

dublin

преди 15 години

BULGARISTAN,BULGARISTAN-ZATOVA XORATA STE SE RAZXOJDAT V KOSMOSA A NIE STE SE VSE TAM-V MORIZLIVOTO BLATO,NO NA KOI MU .

28

denislav

преди 15 години

Bravooooooooo...!

27

н

преди 15 години

ЕТО ТАКИВА,МАЗНИ И ***......УПРАВЛЯВАТ НАШЕТА ДЪРЖАВА!

26

SAPATA

преди 15 години

ще ги арестуват,без да уведомяват нашата полиция и ще си ги съдят по места. А България ще я изритат от Европа. И не само.

25

преди 15 години

Невинен?! То ако зависи от нашите съдии, този ще го изкарат не само невинен, ами и истински светец! Егати и правосъдието, дето го имаме в нашата държава! Законите важат само за обикновените хора, а за такива мутри като този-не. Спомнете си, реди няколко дни имаше новина, че са осъдили някакъв варненец, защото замервал строителите от близкия строеж с яйца и домати. Ей, това е опасен тип, да знаете! Знач за такива кокошкари има закони и правосъдие, а за разни мутри дето окрадоха милиони-не.

24

преди 15 години

сладур!

23

преди 15 години

Трябва нашият съд да го пратим в хага, само тогава Радован Караджич може да се надява да излезе на свобода,

22

vv

преди 15 години

tova ne e darzhava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

zzz

преди 15 години

Най-демократичния и хуманен съд!Браво,другари!Да сте живи и здрави да давате пример на Европа и света!

20

Мо

преди 15 години

и аз го виждам ама не вярвам на очите си ..........

19

преди 15 години

статията не е объркана -сбъркано е цялото правосъдие в България.

18

преди 15 години

Абе как така тоя е депутат от ДПС. Там нали свинско не тачат уж. Тоя си е цял ш.о.п.а.р

17

преди 15 години

Съда оправдава Беев и го намира НЕВИНЕН но трябва да плати 3000лв. за нанесени телесни повреди!!! Е как НЕВИНЕН пък плаща на битите за телесни повреди!! САмо аз ли виждам това? Или е виновен и плаща или е невинен и не плаща .. Или пък е виновен и плаща и на потърпевшите и на съдиите ,за да излезе накрая с чисто досие за понътатъшна политическа кариера? А като капак и защитниците му искали условна присъда!! Е как уж невинен а защитата му иска присъда макар и условна!! Статията явно е объркана..

16

преди 15 години

hem nevinen, hem globa??? kak stava igrata tuka, sadiq efendi, a????

15

преди 15 години

Скоро ДПС няма да е във властта и задълго. Тоя на снимката трябва да отслабне.

14

преди 15 години

Тоя ограби цяла община за милиони, бие, краде ... но на Доган такива му трябват ... такива и като Данчо ментата от Бургас.

13

преди 15 години

ТО Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ АМА ПОНЕ ДА НЕ ГО ПИШАТ ЧЕ ДА ДРАЗНЯТ ХОРАТА!!!БАСИ ДЪРЖАВАТА СМОТАНА!