33

Обективен

преди 8 месеца

В подзаглавието - убийството ще остане неразкрито . В последното изречение на статията - убийството ще бъде разкрито.Ами журналисти ,четете това,което сте написали преди да го публикувате ,защото така ни дезинформирате,вместо да ни информирате.

32

Ангелина

преди 8 месеца

За едно съм съгласна с Цветанов - убийството ще бъде разкрито и по - точно поръчителя ,чрез близките му хора от сектор сигурност. Борисов , все пак му направи "предсмъртно признание"- - "неслучайно" ,- "че е най- добрата барета" и "че е прочел негова книга"..КОГАТО ББ "ХВАЛИ" Е "ОПАСНО"...ИНАЧЕ АЗ ОЧАКВАХ И ЦВЕТАНОВ "ДА ОТИДЕ" ВСЕ ПАК - "НОСЕЩИЯТ ПАПКАТА " СИ НАПРАВИ ИМИДЖ СРЕЩУ "НОСЕЩИЯ НА НАЙ- ДОБРАТА БУХАЛКА"...

31

Анонимен

преди 8 месеца

Защо само Борисов, Кирил Петков и татко Петко, много наши политици, медии, учени, колегите му от университета, където е преподавал, медии, спортисти...А защо не и един физкултурник, некодърен министър на МВР, който издава неадекватни заповеди, и събира негодни за съда "доказателства", какъвто е Цветан Цветанов.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Не да каже кой дебеловрат явно едър или дебел познава с ловна пушка помпа от модел АК не стреляща автоматично,а по единично с малък пълнител преметнал на рамо,понеже изскочил от храста и нямал време да я сложи в калъв,че да не е бил в храста все как да се бави да я прибере,а се метнал на с дебели гуми,че да го издържи на тежината му за повече време по черните пътеки на спускане по тях,защото избягал с него едва ли срещу наклона що ще го забави и на близко разстояние ще трябва да го изостави.

29

Буда

преди 8 месеца

Бракувах стария трактор!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Очаквам да видя Тиквата и Цвъки при Трактора :)))

27

Анонимен

преди 8 месеца

Къде се покри толупа Боко. Взе да липсва на мисирките

26

Анонимен

преди 8 месеца

Боко и Путин не прощават.Но иначе изпращат съболезнования и цветя.Съвсем по мафиотски.

25

Анонимен

преди 8 месеца

И аз!

24

Анонимен

преди 8 месеца

Стига бе!Майтапиш ли се?

23

Анонимен

преди 8 месеца

Цветанов, ти отиде ли? Да беше отишъл да видиш, щото вие му изписахте вежди на А. Петров. И за Октопод ви осъди един вагон пари. Но не ти ги плати. Нали? Айде, всяка жаба да си гледа гьола, че дървения костюм джобове няма!

22

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен"АХАХАХАХААХАХ БРАВО ЦЕЦО! КЕФИШ НАПРАВО СЪСЕЧЕ ТИКВАТА ПРОСТА!" , а ти мислиш ли, че ББ и ЦЦ не играят заедно, след като са дупе и *** години наред?

21

Народа:

преди 8 месеца

"Очакваме всички вие пр0дажни марионетки на посолството,унищожавали България от 90-те до сега да последват съдбата на мytрягата! Целия български народ ще ви изпрати с цветя,камъни и лопати! А отгоре ще излее бетон,за да са сигурни,че няма да се върнете! Пр0дажни антибългарски п0длоги!!! "

20

Анонимен

преди 8 месеца

Цветанов, да ти кажа истината, хората в България, най-много ги е страх от Боко и от теб, чак са бягали и са се заключвали и напикавали от страх, когато им звъннат, че идвате в населеното им място, много хора умираха покрай вас и действията ви, също и когато ударите и рекетирате някой бизнесмен и чак работниците се разболяваха или умираха след това, умираха наред!

19

Анонимен

преди 8 месеца

12 освен,да се е дегизирал,като октопод,точно,заради акушера-физкултулник,българските данъкоплатци,платиха на,покойния трактор 300000лв.обещетение

18

Непознат

преди 8 месеца

Но добър анализатор. Бойко ще прочетете и коментира. Вече има само едно обвинение. Цветанов се държи добре. Помага и политически. Личната му преценка не пречи на следствието. Едва ли дават мнения напътствия. Ще го разкрият. Нека и другите се пазят. Няма повече психо убийства . Спокойствие . Бойко страни от баретата, а може би близките на починалия са видяли общественото мнение според анкета. Има и политик на гроба. Неочаквано е. Не може да е очаквано убийството и да не се пази и да го предпазват

17

Анонимен

преди 8 месеца

Този ли беше с 12 апартамента само в София? А вие роби не можете да си позволите един ресторант, офце

16

Анонимен

преди 8 месеца

Цветанов с Борисов ляга, с Борисов става. Обсебен е. Къса си чорапите от яд, че вече е аут от прожекторите и от големите пари. Колко трябва да си пpопаднал да обсъждаш кой отива на погребение?

15

Анонимен

преди 8 месеца

АХАХАХАХААХАХ БРАВО ЦЕЦО! КЕФИШ НАПРАВО СЪСЕЧЕ ТИКВАТА ПРОСТА!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Има клипче YT дето са Цвтанов с маска и АП с дукументи и го пита кой лъже, че се занимава с наркотици сводката на МВР или показанията на Цв. Цветанов.