119

Анонимен

преди 9 месеца

Разбрахте ли сега, че шкафчета, чекмеджета, холни гарнитури, гардероби, скринове, и всякакви други плоскости за шир-потреба бяха скалъпени за да ви замъглят плоските глави, за да може истинските кражби и престъпления да вървят на заден план ??? Ами ако не още не сте разбрали, няма надежда за вас. Ще си изгниете в блатото и то заслужено!

118

АсфалтПаша

преди 9 месеца

Щом "Деветото жуже" така казва, това е самата"истина".

117

Аланкоолу

преди 9 месеца

Няма данни за престъпление,каза назначение от Борисов Сарафоолу.Да живееа България! Бог да ни е на помощ,иначе няма от къде да дойде!

116

Ангелина

преди 9 месеца

До Анонимен под номер 121 - Аз осъждам агресията във всичките и форми на проявление На престъпници- манипулиращи скотове от гр. Монтана ,като нямащия смелостта дори да си напише името .Той поне "оправдава" насилието си с национални интереси ,а такива ,като теб ,които се възмущават от Путин ,всекидневно участват в различни форми на агресивно насилие . Не съм коментирала Путин ,за да ми е "любимец" Той е "любимец" на вожда ти, който му подари кученце и "ТУРСКИ ПОТОК"..

115

Ангелина

преди 9 месеца

До Ангелина под номер 119 - ББ всичките му "симпатизанти" са ту в "ДНЕС БГ..." ,за разлика от Цветанов. за тримата към момента поставили "неодобрение" на коментара ми -"симпатизанти" от ОПГ- Монтана ,от този град ще има в затвора за престъпления от различен характер преди техния национален вожд.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Така де, вече разбрахме, че откраднатите стотици милиарди в чекмеджетата не са престъпление ...

113

Ангелина

преди 9 месеца

Скоро ще има данни за престъпления -доказани извън пределите на "овладяната " държава от мафията.Там "Родната прокуратура" - НЯМА ВЛАСТ !

112

Ралица

преди 9 месеца

Борисов е Политик от 20 год доказан и е избиран многократно България беше спокойно място но откакто на излязоха разни всичко се разруши държавата ни е наникъде а обикновените българи са потърпевши А някои пълнят сметките безнаказано България преди и сега Борисов е Политик милеещ за страната си

111

Анонимен

преди 9 месеца

Правосъдие в действие.

110

Анонимен

преди 9 месеца

Пране без накисване

109

Анонимен

преди 9 месеца

Разбойчо, кирчо и цялата останала смрад в затвора за предателствата и откраднати милиарди.

108

Бприсов мат’риалът

преди 9 месеца

До Ралица Цитати от твоят любимец :-И магаре да им сложа пак, ще го изберат за президент- Студентите да сяват картофи и да гледат овце, защото овчо много се продавало в арабските страни.

107

Анонимен

преди 9 месеца

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ЗНАЯТ ЧЕ ТОВА Е НАИ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ САМО СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА УЛАВИ

106

Положението е ясно!

преди 9 месеца

При детайлното изследване на изображенията, съдържащи се в процесните файлове, са установени множество несъответствия - липса на водни знаци на изображения на банкнотите с номинал от 500 евро; несъответствие в цвета на холограмните знаци на изображения на банкноти; разлика в оцветяването на номиналната стойност на изображения на банкнотите при наличното осветление..... Инсценировка за дестабилизиране на България,която целеше излизането ни от света на нормалните държави!

105

Ралица

преди 9 месеца

Борисов Лидер Борисов Политик Борисов Държавник

104

Мария

преди 9 месеца

А данни ,за тия дето сготвиха тая помия няма ли? Или те не са интересни ,вече се докопаха до влстта

103

Джипкин

преди 9 месеца

Аз съм *** и вие сте прости, и за това се разбираме! Така управляваше вождът!

102

Време е

преди 9 месеца

Всички да излезем срещу ОПГ - Прокуратура.

101

Алооуу,

преди 9 месеца

...тролеите, избори наближават и цялата глутница се нахвърли да препечели ! От тук нататък, заливане с помия отново ще.стане бизнес! Колкото до Мата Хари,и Рашков-Дамаджаната , и Радев-Воайорът, и Бобоков, и цяла България я знаят коя е! Да дават оригиналите на снимките и всички ще им се вържем! А дано, ама.надали...

100

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо ново пид бълг слънце