15

ББ

преди 8 месеца

отказвам да храня руският роб...оРбан!!!като не му харесва да напусне!!!съучаостници в убийствата на мирни с цел да ги заробят няма да ставаме!!!ЕСССР им плащат...уплашено...те имат пропагандата,насаждат недоверие,и ЕС политици я прокарват от десетилетия...платено...предателски...зависими от КГБ!!!

14

Хахаха

преди 8 месеца

до кога Народите на ЕСССР,ще плащат и обслужват прищявките на робите на пУтин???Как и Защо бе създаден ЕС???до къде доведохте Народите на ЕС с руските си зависимости управляващите го???Разпуснете позорният руски...Свобода за Европа и Народите им!!!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Защо нещо от което този има интерес трябва да се налага на цяла Европа?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Унгарците са с про руско правителство. Орбан е пробит агент на путин. Когато почнат да спират парите от ес, ще се усетят маджарите ***. Където има руско влияние има мизерия само

11

Не на окрайна

преди 8 месеца

Произведеното в Окрайна е без контрол. Пълно е с нитрати и какви ли още не химии.

10

До Напомням

преди 8 месеца

Украинците са на зор и свалят гащите на каквато цена им кажат. Това не ги прави патриоти. Само не разбрах за поскъпналия петрол, техника, жилища, строителен материал пак земеделците и животновъдите ли са ти виновни....или може би тъпите санкции на ЕС, *** карай, ти плюй върху БГ фермерите

9

НАПОМНЯМ

преди 8 месеца

Само да напомня на Патриотите - след като ЕС забрани да се консумира зърно от Украйна , олиото ,хляба и горивата се вдигнаха с 50% .Та не знам КОИ са Патриоти - Мародерите в България или Украинската Стока .

8

И правилно!

преди 8 месеца

Произведеното в Окрайна не отговаря на европейските стандарти!

7

Анонимен

преди 8 месеца

Защо най-силния партньор на Украйна иска забрана за вноса на зърно, а ние веднага клякаме след обаждане от Козяк?

6

Тези държави...

преди 8 месеца

...имат топки.Ние сме кофти материал. Как един не каза, че трябва да се защити родното селско стопанство и села.Затова яжте чернобилско зърно, пийте олио от гмо слънчоглед, мед не от пчели и сръбвайте радиоактивно сухо мляко, наздраве. Тъкмо да освободите територията по-бързо.

5

ЗАЩО ?

преди 8 месеца

Защо да има забрана - купувайте евтино , продавайте скъпо - така инфлацията в ЕС ще спадне . Сега купуваме скъпо и продаваме още по- скъпо.Украйна е братска Държава и ЕС трябва да подкрепи икономиката и . Явно и в Унгария има зърнопроизводители който с 1 декар жито си купуват Бентли и Хотел .

4

Анонимен

преди 8 месеца

Щях да питам България няма ли да заеме позиция по въпроса, ама се сетих, че нямаме правителство.

3

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС не трябва да се съобразява с Унгария, така както Унгария не се съобразява с целите на ЕС! Пълен игнор и pитник отзад!

2

Orvieto

преди 8 месеца

Как върви контраофанзивата?

1

Анонимен

преди 8 месеца

браво