67

чисти путлерофилите

преди 8 месеца

Чистете всички рублофили от властта! Президената е предател руски!

66

Алекс

преди 8 месеца

Шарлатаните ги заковаха.Има запис,който доказва,че искането за смяна на главния секретар е изцяло политически мотивирано.Радев е напълно прав.

65

Факт

преди 8 месеца

Всеки има свои пристрастия и гледна точка по всеки един въпрос, но казаното от Президента е ФАКТ - този главн секретар не е от вчера (между другото назначен от същите хора, които в момента ръководят правителството) и РЕДОВНИТЕ правителства до сега правят доклади, в които обясняват как МВР супер се справяло, а му иска оставката, защото "не се справя"... как и да го върти човек, трябва да си или с психически отклонения да не виждаш или да мислиш другите, че имат и няма да видят.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Правителството защо пита Радев ? Да пита директно Путин.

63

Аноним

преди 8 месеца

И кой управлява в тази държава сега правителството ли или президента Нали сме парламентарна република

62

Инициативен комитет

преди 8 месеца

Ще издигнете Jivee mi se за президент оня с стек рибая и ЕС класата по полезен ще бъде за България от Рундьо

61

После защо

преди 8 месеца

Хората се срамуват че са българи!Изкарахте една мутра национален герой остава Румата Русняка да го награди с орден стара планина!

60

Това не е държава

преди 8 месеца

Превърнахте го в Заддунайски руски външен Кен еф!Така нестава!

59

Анонимен

преди 8 месеца

До 67:Не са "руски",а просто не са ваши хора.Не лъжи!Ще ти порастне носа като на Пинокио!Виж на Кирчо как стана двоен за една година...

58

Днес на погребението

преди 8 месеца

На мутрата отидоха чИнгета една камара спортисти депутати всякакви известни циркаджии които претендират да са някакви морални стожери и чисти като сълза.Е не са щом ходят да се кланят на мутрата

57

Анонимен

преди 8 месеца

Цитат:"Българските граждани и медиите могат да изискат и да се запознаят с Докладите за дейността".И да се запознаем нищо не можем да направим.Трябваше още като чухте записа на Кирчо за как е взел изборите с ала бала да действате,а не да спите.Сега е късно.Те си действат според записа.

56

God Bless America

преди 8 месеца

Чистка на руските слуги в службите и военен трибунал за държавна измяна!Също и за корумпираните чИнгета!Съсипаха я тази държава!

55

Анонимен

преди 8 месеца

радев да се махаааа.

54

Трябва чистка

преди 8 месеца

На корумпираните чИнгета навсякъде в държавата те я съсипаха и ни ограбиха направо!Не ме е страх да си изказвам мнението!Аз подкрепям свободният запад!И съм демократ!

53

Анонимен

преди 8 месеца

СЪПРОТИВАТА НА РУСКИТЕ СЛУГИ РАДЕВ И БОРИСОВ Е БЕЗПОЛЕЗНА

52

От боклукджъ

преди 8 месеца

Радуий я го над... Кавала.Гаварит Москва

51

Анонимен

преди 8 месеца

Да иницира протести срещу мафията на Кирил Петков, ще излезем да го подкрепим!

50

Абсолютно

преди 8 месеца

"Прокуратурата какво казва за казаното от ПеПе в записа на Радостин Василев? Нали Киро каза, че реално имат 7%, а заедно с ДеБе са общо 10% ? Никой ли не разследва записа или го потулиха с техния нов прокурор Сарафов? Какво става, нали в записа всички чухме, че трябва да овладеят службите? С право президентът сега казва това. Лъжа ли е? Те му дават основания. Има доказателства."

49

Анонимен

преди 8 месеца

От къде пък разбира Мун дьо дали е чистка или не? Маха се само 1 човек.. и на туй му вика "чистка"? А Ако бяха поискали оставките на 5 човека наведнъж? Атентат срещу републиката?!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Прокуратурата какво казва за казаното от ПеПе в записа на Радостин Василев? Нали Киро каза, че реално имат 7%, а заедно с ДеБе са общо 10% ? Никой ли не разследва записа или го потулиха с техния нов прокурор Сарафов? Какво става, нали в записа всички чухме, че трябва да овладеят службите? С право зеления чорап сега казва това. Лъжа ли е? Те му дават основания. Има доказателства. Радев ги надроби тези измамници. Сега с на Радев камъните по на Радев главата. Те са неблагодарници. Радев ги набута.