49

Анонимен

преди 8 месеца

Пародия на жилища.Броим курници,празни къщи по селата,панелки пред разпадане и т.н. Нашите квадрати са нереални,то общи части,то балкони......Чиста площ наполовина.

48

Анонимен

преди 8 месеца

"Задавам въпроса как така сме най бедни в ЕС като имаме най- много имоти на глава от населението?" - Имаме добри навици, но продажни политици и много мафия, като 150 години н и е налагано, да не се борим против "нашите".

47

Анонимен

преди 8 месеца

Делойт, Блекрок и Авангард - където да се обръна, вече са НАВСЯКЪДЕ! Работнто ми мясот е 10% притежавана от Делойт, 1/4 от клиените ми са Блекрок, а друга 1/4 са Авангард, като останлите на 90%, част от акциите им се притежават от някоя от трите компании. Сега ще дойдат и за жилищата ни. Само да напомня - Холандия, 42 хил. кв. км - Блекрок има 174000 "дома" тама.

46

Анонимен

преди 8 месеца

"Нисък наем е лошо според берлинските неоленинисти." - Ами бизнесът им е такъв. СЪбират десетина милиарда от инвеститори, вкопчват се в даден пазар, започват да манипулира цени и прочи и "добър бизнес". Особено като почнат с "Гентрификацията", демек - да вдигнем двойно цените на всичко, че да изгоним "нежелателните", и го изкарват нещо прекрасно, направо къртят.

45

Анонимен

преди 8 месеца

"90% от тоя жилищен фонд е за събаряне. Като почнеш от панелките и стигнеш до селските кирпичени и гредоредни къщи. Всичко е *** и не отговаря на съвременните стандарти. Има и в градовете много стари паянтови сгради още от преди втората световна война." - Дай ми пари, да си вдигна ново жилище, па после може и да съборя старото. Ако не искаш или не можеш - спри да каваш на другите, как да живеят, фашаго смотана.

44

Анонимен

преди 8 месеца

"В големите градове има работа, има и жилища, но цените са непосилни за абори*гените (кореняци второ поколение и пришълци) за да си купят собствен вигвам" - То ако си 12-то поколение кореняк, па защото ще са ти посилни цените. Онзи ден еидн познат имаше такава драма - починала бабата, оставя малка къща, дето се дава под наем и апартамент.. Ама 3 деца има, 5 внуци общо. Кой на кого първо ...

43

Анонимен

преди 8 месеца

Ами как да са високи? Вижте средната заплата в странта, сметнете я след данъци и ми кажете, нима очаквахте 3000 лева среден наем?

42

Анонимен

преди 8 месеца

На Dеlоttе им светят очичките ...

41

Анонимен

преди 8 месеца

Въпреки, че и населението намалява, брокерите упорито твърдят, че имотен срив нямало да има. Ще има и ще е брутален, поне 50% ще е загубата на стойност средно. При селските имоти и земеделската земя ще е най-зле, който продал, продал. Това беше за поне следващите 10 години.

40

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/20 "Най-лакоми са строителите в БГ. Къде има тревичка и трябва да се бетонира, факт." - не строителите издават разрешителни... а общините почти навсякъде в ЕС са ненаситни....

39

Шарлатанин

преди 8 месеца

Те нещата ще се регулират сами. В големите градове има работа, има и жилища, но цените са непосилни за абори*гените (кореняци второ поколение и пришълци) за да си купят собствен вигвам. Доходите и те непредсказуеми, щото ни управляват мало*умни павиа*ни и няма държава. Така че, остава "гастарбайтерите" да живеят по родните места и да прихождат, или гореспоменатите павиа*ни да размърдат сивите клетки и червените зад*ници и да засилят регионалната политика, та да осигурят работа на абори*гените.

38

popa ot razgrad

преди 8 месеца

"Бългapия е c нaй-гoлям жилищeн фoнд нa глaвa oт нaceлeниeтo в Европа"...може да е с най-голям жилищен фонд, но безспорно е с най-некачествения жилищен фонд в Европа...

37

Pepe

преди 8 месеца

На този фон някакви "инвеститори" мечтаят, че "кoптopите" им струват милиони. Ще има сериозна корекция надолу, не че вече не се е случвало през 2008-2012. А тези, които ще ми цитират цените в Лондон и Париж - сори, не сме тези градове!

36

Иванчо Анисий :

преди 8 месеца

Мдааа,голям проблем, налЕ! Трудно е да наложиш неолибералфаши3тка диктатYра и дигитално р0бство,когато огромна част от апачите в територията не плащат наем,а притежават собствен вигвам... Голям проблем явно е да си независим от брюкСелските зелки и кликата на Сталинка и Шваб! Хубавата новина е,че белите поробени европейци се събудиха,лошото е че тъмнолилавите инджИнерита са повече и няма да мине без революция. Предстоят интересни времена :)

35

В Испания

преди 8 месеца

Оня погледнах какво е положението при наемите в областта където живея и честно казано се уплаших за последния месец има около 100 обяви и почти всички са за периода септември - юни, защото са туристически апартаменти. Никой не предлага дългосрочни наеми, а чака лятото за 3 месеца да оправи положението.

34

българинът

преди 8 месеца

строи къща а турчина си взема жена за харема!

33

ебете си мамата

преди 8 месеца

забравихме закона на жилфонд!!!!!!!!!!!!!!Във всеки дом и във всяка стая настанено семейство квартиранти с обща тоалетна.......Над 20 години ти стоят в дома докато не им намериш равностойна квартира!!!!!!!!!! Купуваш си къща заедно с квартиранти във всяка стая с 1.40 лв. месечен наем......Жилищна криза заради селяните

32

Mda

преди 8 месеца

Това им е трън в очите на либералите, трябва всеки да е под наем

31

Анонимен

преди 8 месеца

Жилищен фонд който стои заключен. Колкото и минуси да ми слагат разни инвеститори, жилищата са за живеене. Без хора няма как да осребрите инвестициите си в имоти, а хората бягат от тук защото няма къде да живеят с тези ниски заплати.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Да се отнемат . Или да се съборят.