99

Анонимен

преди 8 месеца

Е нали уж се борят против глобализма и защитават националният интерес, а обща валута !!!! Лека шизофрения

98

Доко

преди 8 месеца

Мокрият сън на всеки иБРИКСчия.

97

ИМА РАЗБИРА СЕ:

преди 8 месеца

Това е ЗЛАТОТО!!!!!!!!!!.....ИМАТЕ ЛИ ТАКОВА????

96

Анонимен

преди 8 месеца

Не е трудно. Килограм рубли плюс килограм рупии плюс килограм юани е равно на един долар и минават на новата валута!

95

do 94

преди 8 месеца

бе те ред си имат щом са сред развиващите страни.... а ние понеже сме по редовни затова затъваме.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Има опит за алтернативна валута. Има опит за провеждане на спортни игри на БРИКС, които ще направят олимпийските игри в Париж второсортни и третокласни.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Въпросът е какво мисли Китай по въпроса? И какво смята да предприеме през следващите десетина години?

92

Анонимен

преди 8 месеца

Само ги гледам на снимката двамата претенденти за нов световен ред ... и ми става лошо :))) Тея пАткании първо да направят ред в държавите си после да се правят на умни . Клоуни

91

Съвсем нормално

преди 8 месеца

Могат да направят обща валута по технологията и правилата на еврото, но дали са готови да загубят суверенитета си? Спомням си, че като се създаде еврото американците направиха опит да го пробият, обаче не издържаха и се отказаха. С годините еврото спечели доверие и сега е желана валута при международни разплащания.

90

Малко за политика

преди 8 месеца

Какво означава "резервна валута". Това е валута, която гарантира на този, който япритежава, че след време с нея може да купи на изгодни цени това, което му е необходимо или да я обмени без да загуби, за която и да е друга валута. Следователно, това трябва да е валута, която се търгува много и има стабилен курс. Досега такива валути бяха само доларът и еврото. Но вече има и други кандидати. Ясно е, че вече няма да има само една резервна валута.

89

HeinrichHimmler

преди 8 месеца

САЩ нямат намерение да връщат дълга си, които расте с всяка секунда. Когато доларът падне ще дойде и апокалипсисът, преди светът да се оправи и да се излекува от американската болест! Безкрайното печатане на долари рано или късно ще донесе беди на човечеството!

88

Анонимен

преди 8 месеца

....Another six БРИКС in the wall..... колко време ще изкара новото съветско сюрреалистично ЕКЮ ?

87

Анонимен

преди 8 месеца

До Алекс САЩ фалираха 1911 г. 1930 г. 1974 г. и 2007 г. и още няколко фалита

86

Анонимен

преди 8 месеца

Длъжник във валута на длъжника не е изгодно никога за кредитора, че може да обесцени дълга.

85

Анонимен

преди 8 месеца

До Илюзии САЩ дигат лихвата и като я дигат кредиторите губат или слагат санции и не може да продаде дълга на САЩ без значителна загуба. 2007 .г САЩ и банките им фалираха и имат нисък рейтин.

84

Анонимен

преди 8 месеца

До Илюзии Те играят но някой губи както САШ фалира 2007 г.

83

Илюзии

преди 8 месеца

Капитализма е световна система и е така от доста векове вече. Онези държави могат да си въобразяват, че са комунисти, диктатури, монархии и пр., но истината, е че световния часовник върви по капиталистическо време, всички борси играят по правилата на капитализма, а център на капитализма си остава Ню Йорк с неговия цар Долар. Единствения вариант да има успех срещу долара, е да се бутне цялата световна икономическа система.

82

Анонимен

преди 8 месеца

ПЪРВО ЕВРОТО СМАЧКА ДОЛАРА, СЕГА И БРИКС РАЗБИ ДОЛАРА.

81

г54

преди 8 месеца

Вие не разбрахте ли, че преди няколко месеца арабите отрезаха Китай за техните амбиции да направят единен юан и пряко да конкурират петродолара. Общо взето, Китай предложиха нов монопол, много голямо влияние на Китай и грандиозни обещания уж за партньорите в обозримо бъдеще. Няма да има БРИКС валута скоро време ако въобще има някога.

80

Алекс

преди 8 месеца

Бразилия-престъпност и социални конфликти: ЮАР-чудовищна престъпност и мързеливо население; Индия-бедност и социално разслоение;Русия-диктатура,олигарси и на 63 място по БВП/човек.И тези държави ще направят новата световна валута? Бурен смях в залата.