33

1

преди 9 месеца

А франсетата ще се бият ли в Африка с Вагнер или ... Че има там едни мини за делене...

32

Кравар - до 21

преди 9 месеца

Сибирската империя е избила и продължава да избива най-много хора на тая планета. Друг начин - за 1000 години да стане 5 пъти по-голяма от Канада няма . Единствено изтребление на милиони хора и заграбване на земята им.

31

Гаранция -Франция

преди 9 месеца

Тия ги е страх от Пригожин заради Африка, та ще искат ексхумация и генетична експертиза за да се успокоят! :):)

30

Колко удобно

преди 9 месеца

театъра на КГБ продължава.ха.ха руските сви ни плачат организирано под строй.. а Прогожин се чувства добре с откраднатите пари от руските сви ни в Латинска Америка..ха.ха И следва обвинения за военните престъпление с които Вожда нищо не знае- готвача виновен

29

Нико

преди 9 месеца

Много интересно,французин говори за злоупотреби извършени в Африка.

28

Анонимен 11

преди 9 месеца

Макрон,на някои,им се иска,да е мъртъв.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Генерал Армагедон може да оглави Вагнер ако е жив разбира се.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Групировката на Пригожин затова си има име за да остане дълго във времето и след неговата кончина. Вагнер са си живи и здрави и продължават мисията си. Вече има заподозрян за предполагаемото покушение който се издирва....

25

Анонимен

преди 9 месеца

Върви на макрон!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Пригожин си е жив и здрав на 100%. По-вероятно е джyджето да е убито и да го замества двойник...

23

Анонимен

преди 9 месеца

Пригожин оставял след себе си масови гробове и бъркотия! И кой го казва?! Да се смееш ли, да плачеш ли?

22

Анонимен

преди 9 месеца

Без Вагнер, Путин губи Африка. Не само Нигер, поинтересувайте се в колко държави има така нареченото присъствие военната група. Обаче Вагнер е Пригожин. Путин няма как да се прегърне с него и да се направи, че преди 2 месеца не се е случило нищо. Нататък е ясно - няма човек няма проблем. Много ме забавлява хипотезата за Франция, която на руска територия между Москва и Петербург взривява самолет. Макар че, предвид колко дрона стигат без проблем до Москва, защо пък не.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Но иначе няма проблем с милионите, избити от НАТО и САЩ.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Франция има съмнение нашо министър каза че знае какво е станало -Самолетът се взривил на кого вярвате.Аз на французите нашите са фурнаджийски лопати спрямо населението на страната и спрямо развитието на страната .Седят си там недосигаеми вземат най малко 10пъти пъти заплати повече от работещия българин щот аз тях не ги виждам да работят те са все в някакви ваканции.Не е луд тоз дет яде баницата а тоз дето му я дава Докога тук у нас вече няма будни българи всеки вика кат сме най зле тъй да сме

19

Анонимен

преди 9 месеца

Да не забравяме че в Русия медицинските части на ФСБ са най добрите пластични хирурзи.Могат да превърнат Чупакабра в Брат Пит.Така че нищо чудно да са поработили върху Пригожин и сега да е напълно нов човек а кой е бил в самолета няма значение.

18

Да но

преди 9 месеца

Защо непрекъснато ми пречите на лайковете и на всичко останало кодове и т.н.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Пригожин загина но Вагнер са живи и здрави и това ще ги сплоти още повече.

16

Цв Цв

преди 9 месеца

Основателното съмнение е нищо, ако няма обосновано предположение. Впрочем, смъртта на Пригожин, ако има такава, подозрително съвпада с неприятностите на Франция в Нигер. И се случи на територията на Русия, което е още един съмнителен елемент.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Просто всички по света и Русия очакваха така да стане.След фалшивият бунт които искаше да покаже че Путин никой не може да до свали с преврат трябваше да се измисли и фалшивата смърт на Пригожин.Целта е да се покаже на опозицията в Русия че никой няма шанс срещу Путин и дръзне ли ще бъде сурово наказан.А една пластична операция и Пригожин става нов човек при това и милиардер.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Абе хора много филми гледате по тея безкрайни кабеларки. Точно Запада има интерес от смъртта на Пригожин и го премахна , но не познават Руснаците... Вагнер продължава да съществува не се отпускайте.