16

Ф

преди 8 месеца

На помаците и турците в Гърция не им дреме за горите. Важно е да се въздигне османската империя с помощта и на нелегални мигранти, албанци, жихани и тн

15

Анонимен

преди 8 месеца

Както виждаме напоследък на великите сили не им дреме за балканските държави- наводнения, земетресения, пожари. Браво на нашите мъже и жени, които помагат на съседите. Крайно време е да се направи Балкански съюз за икономика, туризъм, сътрудничество при бедствия и аварий, защото ако комшията е пръв брат на човека.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Ето скъпи приятели - доказателство как европа и пукната пара не дава за т.н. "европейски ценности". Нали уж държат за намаляне на емисии, взаимопомощ и т.н. Защо не изпратят от западнала европа техника и хора в помощ на Гърция ?

13

Анонимен

преди 8 месеца

Би трябвало да завали и да спре огъня.Стига са горели в ада.Зеленият Гаргамел отлетя другаде да грачи за световна война.

12

Анонимен

преди 8 месеца

До Горещо лято за гърци 10 - Няколко ефекта се постигат, от които главният е пробутване на плана на зелените 2030. При това, дърветата пречат за безпрепятственото разпространение на 5G сигнала, разчиства се територия за 15-минутните им градове и т.н.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Като види какво е положението в просперираща евроатлантическа България, ще ни съжали и ще направи обратен завой.

10

Горещо лято за гърци

преди 8 месеца

Много са се опарили. Всички палежи са умишлени според мен, но какво се цели с това...!?

9

Пожарникарче 2

преди 8 месеца

Обаче и Българите как си пътуват през Маказа. Директно за Гръцкото Беломорие! Направо ме учудват адски! Не им дреме за нищо! Магистралата за Александрополис беше затворена. Хората ходеха с маски , може и още да ходят... Над Фанари - някакви гъсти облаци. Падала пепел от пожарите.... А хората от Кърджалийско и Хасковско ходят главно там , ако не се лъжа! Обаче - НЕ им дреме и продължават да отиват! Страшен Непукизъм!...

8

Анонимен

преди 8 месеца

Да наторят почвата с Моноамониев фосфат. А, да, държавата ни няма от къде да набави толкова количество за кратък период.

7

Пожарникарче

преди 8 месеца

Нашите тюфлеци тук обаче колко са спокойни! Все едно това НЕ Е на няколко километра от Българската граница. По права линия! Не дай си Боже да тръгне насам! Как ще го спрат - Искам да знам? Като нито имат хора. Остаряла техника. Освен това и поне половината , работещи в "Пожарна безопасност" нямат акъл как да загасят фас! Да не говорим за такъв мега Пожар! Да не отиде към Кирково , Ардино... После Кърджали. Родопите!!!! Трябва да се мисли още от сега! ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!...

6

афганците господ ги

преди 8 месеца

пази и ще вали дъжд . Само Петров не го пази . Да пази и нас

5

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Дъ гори бря,Сичко дъ изгори! Дъ са продъни дано тоаа извратен свет.И атома фърлете !

4

Анонимен

преди 8 месеца

решихме Сирийския Въпрос

3

Анонимен

преди 8 месеца

Тия *** Гърци не могат ли да си държат пожарите при тях?

2

има време

преди 8 месеца

няма страшно . пратете доброволци с лопати .

1

Анонимен

преди 8 месеца

нищо, нали бойко построи Великата Българска Ограда дето и пиле не мое префръкне, камо ли огин