115

...

преди 9 месеца

На Про-Сто-То пак някаква" тиква" му е навлязла надълбоко! Върти,суче, все на нея цикли! На Пригожин не му е трябвало алиби! Ако му е трябвало да се покрие, той е можел да го направи когато си поиска !

114

Чичо

преди 9 месеца

...и така поне 20 минути е падал!

113

ПроСоТо

преди 9 месеца

глупости на търкалета !..Циркаджилъци !..Напоследък ,а и отдавна,БЯГСТВА на важни личности се имитират като "убийства",катастрофа","масивен инфаркт" на здрави като пръчове хора,.."препил със самогон" и такива..В по-меките случаи,просто посещават въпросната дестинация,като Дубай,примерно..А,за малко да забравя:..-Има и случаи,в които престъпника просто се скрива в Парламентарна комисия,като наша Тиква,примерно..

112

Евразин Алахакбаров

преди 9 месеца

много интересно кой от задунайския фенклуб на готвача ше изтропа пръв. сигурен съм, че няма нищо общо с разните там показни убийства, татарите не са за вагнер нито сме ятаци, нито сме им продавали оръжие

111

IQ 3.14

преди 9 месеца

така, както "нло" над киев подозрително повтаряше записите на прехванати от пейтриът иракски балистични ракети, така на готвача самолета падна, точно като ка52, ударен от украински с300.

110

математика

преди 9 месеца

Пригожин вече е част от историята. Нека гледаме напред!

109

Анонимен

преди 9 месеца

Можеше и по-бързо! Руските самолети - най-бързите в падането!

108

Анонимен

преди 9 месеца

Путин ще ви преследва назависимо да ли сте Радев Нинова или копейкин

107

Анонимен

преди 9 месеца

Англичаните цяла принцеса премахнаха с катастрофа, та една платена мутра ли да не се премахне по един такъв начин..... Нашенци само се гърмят тука като п.р.остаци............

106

Бай Дрън

преди 9 месеца

А щом Пригожин бе свален, имайте предвид, че идва времето и на Зеленски да бъде свален.

105

Бай Дрън

преди 9 месеца

Някой сеща ли се, как рева Зеленски на 24 февруари от бункера си? Рева в истинския смисъл. Едва ли тоя запис се пази от някого, но е най-ценния, показващ какъв всъщност е Зеленски. Това е един страхливец. Дори аз да бях на неговото място, нямаше да рева на европарламента и да оплаквам себе си, както направи тая гнда.

104

Бай Дрън

преди 9 месеца

От ISW ли черпите информация? Пригожин бе боец и борец, каквито никога няма да бъдем нито аз, нито вие , нито меките китки, дето ни управляват. Пригожин никога не е ревал като Зеленски в бункера си.

103

Пижо

преди 9 месеца

На мен ми е по-интересна информацията за липсващите 2 тела. От 10-те по списък, вчера прибраха 8. Двама не са се качили? Защо? Знаели ли са нещо? И кои всъщност са двамата оцелели?

102

Щом Пригожин

преди 9 месеца

Е мъртъв значи ли, че франсетата могат да нападат в Нигер вече? Те имат ли интерес от смъртта му?

101

Анонимен

преди 9 месеца

"Рашата" от самото си начало на изсторията си е убивала и измъчвала своите, дали от царете-пигмеи, ленин-пигмей, сталин-пигмей, путин-пигмей и все такива подобни. Създали Най големия "гулаг" за всички времена върху майката Земя!

100

Българин

преди 9 месеца

Даааа, Русия сигурно и този път няма нищо общо. Той просто си паднал самолета. Само не разбирам българите, които подкрепят тази варварска и вражеска за народа ни страна. Русия винаги е била враг България.

99

меганагло

преди 9 месеца

краваромучалките на чужд гроб, със чужда пита помен правят!!

98

Анонимен

преди 9 месеца

А някой ще каже ли кои хора на Пригожин са се върнали с втория самолет в Москва.

97

До Укро феновете

преди 9 месеца

Снощи Христо Грозев като е разбрал новината за катастрофата се е насрал. Посолството на САЩ приема дарения под формата на памперси. Сега Ицо Предателя няма да смее да се качи на самолет за да отиде във Вашингтон на инструкции. Щял да тръгне с колелото (има го на рекламния клип) и после с кану след няколко години ще цъфне в Белият дом. Обаче не знае че там ще го посрещне...Путин със думите Здравствуй и Добро Пожаловать в Сибир ! Споко, Бандеровци. Това е само кошмарен сън. Дишайте!

96

Трипонеца

преди 9 месеца

Вероятно е да пие водка в момента и с Путин да се хилят на глупавите коментари,замезвайки с кисела краставица-зер една краставица и галон водка е досатъчна доза за една рота от В***агнер да си вкара душите в Рая.