8

Анонимен

преди 9 месеца

Някой може ли да ми каже в кои градове има апелативен съд и апелативна прокуратура?

7

Свиро

преди 9 месеца

Корумпета прокурори има и Враца.Стеван Динчев и Радове, които прикриваха незаконната търговия с ток във вилната зано и промишлените зони на града в продължение на дестки години.И те са наред.

6

Киев

преди 9 месеца

Във Варна има всичко друго но не и пари нормално е да го попита дали може да го спонсорира по надлежния ред или по бързо и след това ще попълнят документите. Сигнала е като че подсказва че кмета се събрал с много тоалетна хартия и за другите няма. Не че всички тоалетни в общината работят ама цяла стая само за тоалетна хартия буди съмнения в прокуратурата и за това са действали прибързано. Превода е бил по оперативна програма на ЕС за укрепване на брега.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Корумпе от където и да го погледне човек.

4

Анонимен

преди 9 месеца

3 Единственият проблем в България е още живата мракобесна ДС, която овладява държавата и чрез своите деца.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата ни правосъдна система е прогнила. Магистрати, възпитани и образовани по марксистко ленинската теория и практика. Те са били винаги "в услуга" на мутрите от прехода, които създаде мракобесната ДС, пряко подчинена на КГБ. Те са живи и днес. Те, пуснаха руския шпионин Малинов, който замина в Москва, за да получи награда от Путин. Те, се гаврят с евроатлантическа България. Тях, вкара русофила Радев, във властта. Още убиват и искат цялата власт.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Този отдавна трябваше да гние зад решетките

1

:)

преди 9 месеца

Какъв поглед! Мил човек :)