244

Ишжгэ

преди 9 месеца

Зеленото ще ги върти...

243

Вин Дизела

преди 9 месеца

Ако се тунинговат ще станат пушка.

242

Анонимен

преди 9 месеца

А у нас хора ще бедстват, защото няма техника, която да ги изкара от поредния потоп.

241

Случаен минувач

преди 9 месеца

Върлият комунист от миналото Тошко Тагарев се е превърнал във върл евроатлантик и натовец. Откъдето духа вятърът.

240

Анонимен

преди 9 месеца

За без пари толко.

239

Анонимен

преди 9 месеца

Нали уж бяха на полицията тия непотребни, БТР-и...сега се оказаха на армията и модернизирани...Интересно какво още има и не се казва.... Иначе с приоритет ще се гласува да заминат за кацата без дъно а да си оправят нефелния закон за конфискация на МПС, надали е с такъв приоритет щото посолството там нецдава зор...нали така Тагаренко?

238

Стара гатанка

преди 9 месеца

-Грозно ,голямо,тежко и не рита,що е то?-Руска машина за ритане.

237

Анонимен

преди 9 месеца

НАШИЯ ПРИНОС БЕЗПЛАТНИ КОВЧЕЗИ ТОВА МАЛКО ЛИ Е ЗА НОВОТО ГРОБИЩЕ КРАИ КИЕВ

236

Факти

преди 9 месеца

Тия БТР са с форсирани двигатели от ГАЗ -51 - двигател разработен преди 1951 година...

235

Бай Дрън

преди 9 месеца

Напиши нещо конкретно от колко мили те вижда стария ф-16 и отколко вижда су кой пръв кого ще засече и ще унищожи това не са филми за асове всичко е техника Хората ти пишат 3-Ф16 стигат за да унищожат и изкарат всички хеликоптери на руснаците от най модерните ЗАЩОТО ги виждат от 6-пъти по далече и ще ги унищожат от 150 км а хеликоптерите на руснаците виждат на 15-20 км --- имай във предвид че ф-16 имат различни модификации и снаражение !

234

КОга един DYRTAK

преди 9 месеца

--като нашите *** тука че от ладата има по-хубаво --казва Аааа на времето Лада си беше много добра ---Той bastuna на времето и на снимка не можеше да види западен афтомобил камо ли да кара и да сравнява !!! Същата работа беше и във казармата само хвалене и надъхване на пушечното месо ,че да не знаеме със какво ще си имаме работа и да сме заблудени докато запада ни избива как си иска без жертви ! Толкова бяхме жалки !

233

Бай Дрън

преди 9 месеца

Е то всеки БТР може да бъде пробит от голямокалибрена картечница. Не са само нашите. Ама аз ви казах преди, това е машина за размирици, не е бойна машина. Вие се хилехте. Същата работа кат о Ф16, макар на Запад да го изкараха равен на Су 35. Ами айде за видим, като се появят Ф16, пак ще ви пиша.

232

До 236

преди 9 месеца

Това което говориш си е чиста кремълска измишльотина --- Брадлитата горели като факли а Т72 като беналски огън ! и Абрамса гори и и Т-90 гори и Леопарда и там доло до границата са се подпалили едни ливади ! Ама украйнците са за бой тръгнаха през минирани полета ешалонирана подготвена отбрана със обстреляни от артилерията възмобни места на атака и без въздушна подръжка срещу хеликоптери танкоубиици и авиация -- sersemi !

231

Itso

преди 9 месеца

Могат да се ползват като коли - камикадзета.

230

ТАКА Е

преди 9 месеца

Но защо тогава брадлитата и леопардите горят като факли и нищо не постигат, въпреки численото си превъзходство, а старите Т-72 преди това вършрха добра работа на украинците???

229

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо руско не става за фронта.

228

Крундел

преди 9 месеца

Всичкият негоден руски скап да заминава за украйна и нищо да не става от него ако успее да докара някой инфаркт или инсулт на някой русор0б и го прати на концерта на кобзон пак ще е нещо

227

Познайте

преди 9 месеца

До АнонименТоя БТР навремето е измислен да форсира от движение реките в Западна Европа течащи повечето в посока юг -север. Издържа калибър 7,62 и осколки от снаряди. Има водогребен винт и плава няколко пъти по-бързо от верижните БТР. Във водата су вижда не повече от 1/3 от силуета му. Никакъв проблем не е на челните листове да му са монтира подвижна композитна броня. Познайте коя река се гласят да форсират с него укрите?

226

Анонимен

преди 9 месеца

БТР е добра машина. А и защо да ги подаряваме. Те могат да се използват е у нас. На нас някой нещо да ни е дарил. На новия брат му платихме 200 милиона за един самолет. Навремето Елцин беше ни подарил 100 БМП и 100 танка Т-72 с който нашата армия в момента е въоръжена. И сега тези танкове предателите искат да ги подарим на Укрите. 100 танка Т-55 ние подарихме на македонците а те тарикатите ги продадоха. И сега като дарим 100 БТР нищо чудно укрите да ги продадат.

225

...

преди 9 месеца

малиии, преди 45 и нагоре години съм се возил в подобно нещо! Кой не е влизал в такова той не знае! Но и тогава не ставаха за нищо! Спомням си старшината се напи и почна да стреля по БТР-ра! И му счупи фаровете! После вика бе кой вашта ... го направи това! Инак не съм се возил в американски бронетранспортьори, но предполагам, че са далеч дале по-добри от тия!