163

Киев

преди 8 месеца

Не. Всички са хора и имат предел на силите си.

162

Анонимен

преди 8 месеца

За съжаление, много ще паднат, докато диктаторът на века, Путин, увисне на бесилото на възмездието. Никой диктатор не го е пропуснал досега.

161

Анонимен

преди 8 месеца

А Обама сготви ли неговия?

160

Кибик кибиков

преди 8 месеца

Недейте забравя че врагове на Путин са и Урсула и Байдън та даже Тагарев и Кирчо. Искате да кажете че и те ще приключат скоро! Ще има шоу значи.

159

Божил Божилов

преди 8 месеца

Имайки предвид руското нехайство и безхаберие е напълно възможен взрив на граната от личния арсенал на пътуващите.

158

Анонимен

преди 8 месеца

Да не си пращал на луната 50 години апарат и най тъпо да се разбие...

157

Киев

преди 8 месеца

Имаше неизличима болест и реши да свърши в самолет но другите не ги разбирам в самолета където са се качили, ако са го свалили са свалили инвалид с придружителите. Много смело направо Оскар за смелост. Информация на ухо

156

Чудо

преди 8 месеца

Копейките не вярват на Путин,като каза че Пирожката е мъртъв!

155

Страшно е

преди 8 месеца

Да нападнеш 25 пъти помалка държава и да те спукат от бой! 18 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Страшно е!

154

Анонимен

преди 8 месеца

Копейката го очаква същата съдба.

153

BAN

преди 8 месеца

Кой е виновен за провала на Луна 25? .. Ами Пригожин. До вчера ореваха орталъка за лунния провал, гарниран с Индийския успех. А ето сега само за Пригожин говорят. Изместване на проблема с националното самочуствие.

152

А ха

преди 8 месеца

Кои ще са следващите - у нас, редуваме се през ден два с тези в Русия!?

151

Обективно

преди 8 месеца

Путин Го създаде, по- точно фсб, и те го отстреляха - вече им е Ненужен. Но как пък ЦЯЛОТО ръководство на Вагнер се оказа в Един самолет - може, но само ако предварително са били обездвижени или ликвидирани.

150

redordead

преди 8 месеца

Много ясно, че ще го сготви, когато мислеше, че ще влязат в Мацква, Путин се изнесе с 200 и дефекира в гащите си...цяла Русия го видя и му се подиграва...

149

Анонимен

преди 8 месеца

Путин сготви готвача си. Вероятно тази опорка е измислена от службите в САЩ, като трябва да мине за много духовита и остроумна и да всява определени внушения. После е предоставена за разпространение повсевместно от всички "приятелски" страни. Колко плитък хумор!

148

Анонимен

преди 8 месеца

Но той е бръкнал в здравето не само на Путин. Даже много повече на запада. Освен, че превзе заветния Бахмут, войските му бяхя край границата с Беларус, което разтрепера гащите на НАТО. Да не забравяме влиянието му в Африка, където запада има огромни апетити. Така, че много бързате да посочвате Путин. А може наистина да е просто инцидент. Но не, Путин е виновен както винаги. А ако не е Путин?

147

Съвсем правилно

преди 8 месеца

Предателите така приключват! Да видим зеленилото до кога ще изкара

146

Червенски

преди 8 месеца

Зеленски може само да завижда на актьорството на Пригожин.

145

Анонимен

преди 8 месеца

Путин направи много добро така да се каже изказване по повод *** на пригожин.

144

Анонимен

преди 8 месеца

Ще го сготви,предателите се унищожават в името на родината.Така трябва да бъде както навремето тука враговете на народа отиваха на един остров където им беше мястото.Америка обаче водят класацията по готвене в световната история,е поне 200г,колкото е Америка.