28

Анонимен

преди 9 месеца

ДЕМОНТАЖ на позорния руски паметник!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Не ви искаме войната!

26

Жучката

преди 9 месеца

Защо София Запад отказаха бой на Айнтрахт?! 20 на 20?! Скриха се като мишки! Георги Валентинов? Дани Илиев? Нали сте големи биячи?! Е, по-лесно е да биеш жени и да крадеш чанти!

25

Бай Иван

преди 9 месеца

Щом електоратът с ментална ретардация от пплгдб+ са стигнали до там да възхваляват софия-запад - дилърите на таки, извършващи всякакъв вид престъпления ежедневно, смятай колко им е акъла ;) !?!?!

24

ЯМБОЛИЯ

преди 9 месеца

Левскари,съборете довечера този грозен цирей в сърцето на София.

23

Чудовища

преди 9 месеца

Аз се чудя какви чудовища са родили и "възпитали" тези ...(няма достатъчно грозна дума, за жалост), които нямат чувство за съвест, за благодарност, за елементарен морал и принадлежност. Които храчат върху пролятата за тях и техните поколения домо(из)чадия кръв на спасителите ни от велика Русия... Като ви удари един тежък паметник искам да знаете, че сами сте го вдигнали и сте си го набили на грешните кратуни. Никой не може да ти направи това, което сам си пожелаваш.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Кой е допуснал фашистко шествие в центъра на София?

21

До 19

преди 9 месеца

Тук не е Украйна. Ромите са родени в България и шем не щем са българи заради това. Така че да. Ромите са с повече права. А и въобще не виждам защо в нашата страна ще празнуваме независимостта на Украйна. Да си спретнат един прием в тяхното посолство и това е. На мен ми омръзна да чувам всеки ден навсякъде за тях. Вече е дразнещо. Не са богопомязани за да имат това така досадно отношение на нашите управляващи към тях. Особено на агент Тагарински и мyxльо Денков

20

До Зозо

преди 9 месеца

Чакаме ви от Лесни на ПСА. Първо да паднете на мачлето де :))

19

Анонимен

преди 9 месеца

Интересни закони имаме?....Ако организират футболните запалянковци на Левски шествие против ромската общност и съществуващите гета ,,Столипиново" и ,,Факултета" ,на това шествие ще бъде отказано.Под предтекст ,че е фашистко. .Организацията въобще няма да се състои.Но за шествие против съществуването на украинска нация и Украинска държава на ПП,,Възраждане " се толерира.Даже осигурява полицейски ескорт.Украинците по без правни ли са от ромите(циг*уните)

18

Бащата на народа

преди 9 месеца

Наредил съм на главният секретар и пиле да не прехвръкне покрай ПСА

17

Samo minavam

преди 9 месеца

Сложете и таолетна на ***, че комунистите, са вече н.....ни от страх

16

Анонимен

преди 9 месеца

Не става ясно ,,Възраждане защо ще правят шествие.Ако е заради националния празник на Украйна , то трябва незабавно да бъде забранено шествието.Това е в противоречие с конвенцията за ненасилие и ксенофобията.Призиви за физическа разправа и расистки скандирания са фашистко демонстрации на привържениците на ,,Възраждане".Има ли закони ще ,има и ред.

15

Ел пистолеро

преди 9 месеца

Еинц цу цвай цу дрей дрън

14

Анонимен

преди 9 месеца

1-4 за гостите

13

До Укро феновете

преди 9 месеца

От кога честваме националния празник на фашистка Украйна ? Иначе бръмчите че България чества 3 март и било чужд празник !?

12

Анонимен

преди 9 месеца

нарко тълпа оръжие на всички антибългарски сили в това са превърнали тия млади хора- малко се различават от заблудените ислямисти - така си отива българия

11

Анонимен

преди 9 месеца

До Частен клуб - Не знам по кое време "Левски" е придобил облик на отбор на МВР. От най-възрастните си близки роднини знам, че в годините непосредствено след 09.91944 се е считало, че да бъдеш фен на отбора "Левски" е било начин да демонстрираш, че не си привърженик на новата така наречена народна власт. Изглежда, впоследствие са взели мерки да променят това, та да изглежда, че симпатизантите на армията се противопоставят на тези на милицията.

10

Анонимен

преди 9 месеца

в света няма държаова дето национални светини като ботев и левски да са имена на футболни отбори - изводите си правете сами ако имате глави

9

Do6

преди 9 месеца

Абоооригена от Герена - нищо не ти се разбира