50

Анонимен

преди 9 месеца

CHernata SSatanimsska SStatUia ne Vi Li PRILICHA na edna Druga PODOBNA v Sofia ...

49

Анонимен

преди 9 месеца

Плащаме и сме горди,че плащаме(и вие ще плащате)! И ще го правим ако трябва 100г.,но Русия няма да спечели тази война!

48

Анонимен

преди 9 месеца

Руски кораб върви на майна...си!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Каква гордост ? Каца без дъно сте вие...Ако не се наливат милиарди до седмица сте аут...Всички плащаме цената на това да си развяваш парцала пред стар РУСКИ паметник и да ти гинат хората!!! Пряко или косвно ти издържаме бежанците, оряко или косвено пари за проекти се пренасочват от ЕС към вас....той за гордост говори

46

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски как има очи да се покаже пред хората. Заради него има война страдания и жертви. Европа ще бъде принудена да му плаща борчовете. Хората все едно са без значение за тия жалки военнолюбци. Всички които дават ли дават оръжия...Нямам думи .

45

Анонимен

преди 9 месеца

Увереност пък се предават на талази? Флага им пък се търкаля в окопите? Поредните празни думи и някак си на фона на 44000 загинали за 2 месеца е смешно.

44

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ са подстрекателите и подбудителите на войната за полза на ВПК на САЩ. Дори Китай им го каза още в началото. В.Зеленски е едно Барби на конци което потопи народа си във война за чужди интереси. Путин тоже но поне руския народ се бие за своите интереси. Решението са преговори. ЕС разочарова.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Успех на Русия в СВО, долу фашистка Украйна!

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 46 България е член на ЕС от 2007-***. Корупцията, беззаконието, престъпността, олигарсите и т.н. са си същите. Та Къде казваш искали да живеят украинците?

41

Абе

преди 9 месеца

До До Абе Заради Удължаването на Извънредното Положение предложено от Зеленский и гласувано от Слугите на Народа, партията на Зеленский, парламентарни избор НЯМА да има!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски ще остане в историята като Владимир,победил Антихриста от Изток!Владимир,коро спаси Света и възроди Киевска Рус!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Зелениятглист да се готви за преврат в първата серия на който с една талига тиквички и друга с мамули ще му прииложат двусерийно мамуланално през тиквичкагъзално корегиране на реакциите на перуналнияИаналния му нерв в зависимост от дияметура , дължинато и фреквенцията на керестлийте вколоната му. Зеленглист троха да хапнеш щесепосираш исмърдиш на чревнавоня

38

Анонимен

преди 9 месеца

На средностатистическия украинец не му пука нито за Бандера нито за Зеленски. Хората не искат да живеят под руско робство, а искат да живеят в европейска страна в ЕС с европейски правила и европейски доходи. Руският свят означава корупция, беззаконие и олигарси. Бандеровците са малцинство точно така както Възраждане са малцинство в България.

37

До Абе

преди 9 месеца

Кои избори е откраднал Зеленски? На балотаж бяха Зеленски срещу Порошенко. Западна Украйна гласува за Порошенко, а Източна Украйна гласува за Зеленски. Ако русия не бе нападнала Украйна, Зеленски щеше да бъде сменен на следващите избори. В Украйна президентите се сменят максимум на всеки 5 години за разлика от тоталитарния режим в русия. И преди русия да нападне, про-руски политици свободно участваха на изборите и често взимаха второ място. Сега във война е нормално предателите да са забранени.

36

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

От всички флагове на планетата този и на Япония са най смешните и грозни

35

Зе

преди 9 месеца

Зеленский е пропуснал да забоде жълта вилица на ревера. Иначе са му издокарали бродирана народна шевица в стил на псевдовоенната униформа. Истинският Фюрер поне е бил в армията и е участвал в ПСВ, с чин ефрейтор. Този Псевдо Диктатор дори в казарма не е бил, но гледа Лошо и се прави на Мъж, в стил Роско Плевнелиев.

34

Абе

преди 9 месеца

Родината Майка е майка на украиноговорящите и мащеха на рускоговорящите. Бандера Винаги е бил Герой за Западна Украйна и Враг за Източна. И обратното Във ВСВ са загинали в пъти повече украинцина страната на Червената Армия и срещу нацистите, отколкото на стеаната на Бандеровците. Декомунизаторът, Дерусификатор Зеленский открадна изборите и се превърна в Диктатор! Това Празнува Нова Украйна.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски е актьорче - играе си ролята за която са го сложили да е президент на Украйна. Да видим като свърши сериалът какво ще се случи с него. Прогнозирам нещастен случай с летален край и погребение с държавни почести. Но не знам кой ще го изпълни - руснаците или американците. Първите от реваншизъм, вторите за замитане на следите за това че са предизвикали войната.

32

Укринстан злоба

преди 9 месеца

Трицветните знамена са като Трилогията, като трите опорни координати в статиката, като стабилността на трикракото столче, като трите имена на всесш славянин, сато трите ноти във всеки музикален акорд. . . . На сегашното знаме много би му поснал цвят съчетание от дияриъногувнярестолайнеристо кафяво и Хитлеренски Адолфиенко да се кефне инаака по гуемо изнуждване

31

Анонимен

преди 9 месеца

Бъдещето на Украйна е значително по-светло от бъдещето на България. Украинците се обединиха и скъсаха със социалистическото минало. След 20 години ще са като Полша. А в България 34 години след "промените" българите продължават да гласуват за БСП (Луканов, Виденов, Първанов, Станишев, Радев) и продължават да са дървени философи които се мислят за по-умни от по-богатите държави.