42

Joko

преди 9 месеца

Ако БГ имаше министър председател с авторитета и характера на Орбан , отдавна проблемът с Шенген щеше да бъде решен. Сега единственият лост на БГ да наложи вето за приемането на макетата в ЕС,

41

Анонимен

преди 9 месеца

Много ясно! Ако ни приемат ще се отвори коридора от Гърция към Австрия. Трабва да са психично болни, за да се съгласят!

40

ст

преди 9 месеца

Само румънците натискат и действат да влезем в Шенген. Нашите си трайкат, явно от посолството не ги вълнува тази тема.

39

Пешо

преди 9 месеца

Правилно.

38

Стоян Стелий :

преди 9 месеца

Противопоставям се на влизането на България в еврозоната,докато Бг - МРЗ не надхвърли немската МРЗ или 1540 !!!Относно австронаццитата - транзит до Виена на скакалците инджИнерита и докторантиЪ за подпомагане обогатяването и разнообразието на австрийската икономика,култура и просвета! :) :) :)

37

Благоевград

преди 9 месеца

БРАВО ГОЛЯМ ПОЗДРАВ ЗА БРАТСКА АВСТРИЯ ОТ МАКЕДОНИЯ., ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

36

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв Шенген с този разграден двор и пародия на граница.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Някой да е очаквал , че България ще бъде в Шенген ?

34

Кратко и ясно

преди 9 месеца

Точно така Европа унижавай,това заслужихме с тези ваши слуги,мачкайте ни, те няма и гък да кажат,Кирето и Бойко са бездушници те ще ви слушат каквото и да направите защото се продадоха !!!

33

aa1820

преди 9 месеца

Напишете нещо за Украйна най- накрая, днес има само пет статии а е едва 9 сутринта. Кво ни занимавате с някъв Шенген....или поне за Калина Кобургота и папагала и...

32

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото повече се навеждаш на западняците, толкова повече те мачкат. Покажеш ли малко характер обаче, дори те поощряват. Такава им е културата.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Противопоставяме се на газопровода "Балкански поток", заради който унищожиха хиляди хектари плодородна бъргарска земя за да удовлетвори ищаха на Австрия, Унгария, Словакия и Сърбия. И то, направен така, че България да не може да ползва от него доставки на газ...?

30

Анонимен

преди 9 месеца

Прави са хората.Какъв Шенген сънуваме,като сме един разграден двор и всеки си минава откъдето си иска.

29

До Правителството

преди 9 месеца

Още се навеждайте с гръб към Брюксел. То не бяха Зелени сделки затваряне на АЕЦ и ТЕЦ забрани за нормални автомобили Ковид карантини санкции срещу Русия откази от руски газ и нефт война срещу Русия Прайдове мухи и червеи в храните Транс джен обучение на децата ни в детските градини и училищата....И накрая Шенген Няма ! Производство на оръжия и Подаряване на тях за Украйна. Иначе днес сме щели да честваме националния празник на...Внимание...Украйна ?!? Разбира се по заповед на Брюксел.

28

Контра Шенген

преди 9 месеца

Ние пък с Румъния ще отворим (негласно) границите за свободно преминаване на мигранти към Западна Европа....Нали така ! А за граждани на Австрия и Холандия (това е истинското име на тази извратена страна) може да въведем допълнителен санитарен контрол на нашите граници, колкото да ги забавим няколко 5/6 часа, просто да видят какво ни е на нас като трябва да чакаме толкова по границите.

27

Анонимен

преди 9 месеца

НАТО трябва да се разширява, Шенген не може.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Европа да 10 или 20 години няма да е същата.Това което направи Меркел с безпринципната политика за всяка пап* лач ще изяде основите .Всичката тая ...след време ще иска права и свободи за себе си А законите и свободите им са отколе едни и същи.Правото да крадеш, да убиваш , да налагаш правила които техните държави са в разпад.Защо една Сирия се разпада.Защо един Афганистан се разпада.

25

Посолството

преди 9 месеца

За това приеха само харватия, защото системата не работи

24

Анонимен

преди 9 месеца

Виждате ли до къде е истерията ...Да ти забранят да споменеш и ,,му* ргави"....Аде да видим ,,културна" Европа до къде ще я докара.От разцвет и просперитет, дали няма да се върне в средновековна провинция.Каквато си бе.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Това лято имаше много германски коли по улиците.Едни му*ргави германци демонстрираха благополучие .Дошли да навестят роднините си в ромските махали.Това се превърна Европа.От едната крайност в другата.Но иначе крещят истериците....,,българина е фашист"...