13

Коментатор

преди 8 месеца

Аз съм завършил история и философия но вече 20 години съм инвестиционен банкер в щатска банка. И във файла ми в отдел работна сила имат копие на дипломата ми. Щях да следвам право, ама направих 2 стажа в банка и ми хареса. И ми излезе по-евтино, не плащах за да уча право

12

и румънците като нас

преди 8 месеца

Защото и в Румъния като у нас се кланят на чужденците, особено от богатия запад.Държим се по-добре с тях в нашите държави, от колкото с нашенците, а като отидем в техните страни дали те се държат по-добре с нас от колкото със своите? Не!

11

Реалист

преди 8 месеца

А, то па защото Енчев и останалите шарлатани са много образовани. Ако този си е оперирал и хората са ходили при него, значи си е разбирал от работата. Как се е научил си е негова работа. Хайде у лево.

10

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 4Зтова е пълно с бъгав софт. :)

9

Анонимен

преди 8 месеца

До Христо 2 Е как да не му трябва образование? Операция прави четири пъти по-бавно.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Пияндейката Калина явно при него си е оправяла носа между две магистрали

7

Д.р. Енчев

преди 8 месеца

Най обичам комплексарки

6

Реалист

преди 8 месеца

В България висшисти колкото искаш. Колко от тях стават за нещо? Има лекари, които са меко казано неадекватни. Поне половината от чуждите студенти завършили специалност Медицина, Стоматология, Ветеринарна медицина и др. са с подарени дипломи. Това е доказано многократно в практиката!

5

100% Бай Ганьо Z

преди 8 месеца

Аз съм шофьор с основно образование.Всеки месец прибирам в джоба на ризата си 5000 лева

4

Анонимен

преди 8 месеца

Аз лично съм прграмист със средна образование - вече 20 години работя като такъв и никой не се сеща да ми поиска дипломата която нямам.

3

Питaм caмo, бe!

преди 8 месеца

Haш'тe чaлragжийkи npи нero ли cи cлaгaт ц'и'ц'и'т'e?

2

Христо

преди 8 месеца

Това доказва, че на човек не му трябва никакво образование да е хирург, пилот, архитект, лекар, стоматолог, програмист. Достатъчно е да гледа няколко клипчета и е готов. Както винаги, показва се, че образованието е въздух под налягане и никой не заслужава висока заплата. Няма как един хирургът да взима повече от един продавач.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Да не е направил някоя княгиня?