27

Магелан

преди 9 месеца

Шок и ужас.Има два бетонни цирея в Бургас който трябваше одавна да бъдат съборени.Альша на тройката и този каменен бункер наречен Пантион.И още нещо направета сравнение между скромния паметник на избитите 30 000 българи интелигенция от репресийте на комунистите който е до Къщата на баба Ганка.И тези два бастиона на комунизма.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Много ми е интересно кои са тези достойни за паметник загинали антифашисти------------------------------------------------------------------Не знам точно за Бургас, но за Варна бяха казали че Пантеонът е в памет на терористи, които са взривили цистерни с гориво на гарата и малко е останало да вдигнат голяма част от града във въздуха

25

Анонимен

преди 9 месеца

"ПАНТЕОНА" ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИНАТ В ЧЕРНО МОРЕ

24

Някой

преди 9 месеца

До ДБилетче самолетче Бруклин под моста

23

Дочо

преди 9 месеца

До Xa-xaКакви "Антифашисти, бе?" Става дума за терористи финансирани от чужда държава, за да убиват сънародниците си! Шимкари и ***!

22

Xa-xa

преди 9 месеца

Поне за нещо най-после е послужил този цирей. Дано по-скоро го махнат

21

Аве

преди 9 месеца

Тез двамата сигурна са единствените дето са отишли там да се снимат за последните 10 години. БСП трябва да ги бутнат в младежката им организация, щом са саратници

20

Анонимен

преди 9 месеца

Събаряне на комунистическия монумент в Бургас, желаещи ?

19

Анонимен

преди 9 месеца

До ПетровСмешнико точно комунистите се опитват всячески да заличат България, то не е била насилствена македонизация, то не са били напъни за създаване на някакви измислени добруджанска и тракийска нации. Плана на Москва е бил Югославия да ни погълне, единственото което ни спасява е рязкото охладняване на отношенията между Тито и Сталин.

18

Д

преди 9 месеца

Чамадан, вокзал, мацква

17

81

преди 9 месеца

А глупаците от БСП, защо не си поддържат пантеона и вътре е обществена тоалетна?А защо не поддържат този така наречен вечен огън? Та той е изгаснал от мн години.

16

Факт

преди 9 месеца

По време на Втората световна война, Русия обстрелва многократно Варна и бомбардира Силистра и Стара Загора, без да е обявявана война.

15

Анонимен

преди 9 месеца

То пък един пантеон, едно чудо, една грозотия...

14

Анонимен

преди 9 месеца

Единствените жертви на руски войници в България са онези, които са разбили складовете в Бургас и са се напили с метилов алкохол.Сигурно починалите и ослепелите в този случай са антифашистите от Пантеона..

13

Петров

преди 9 месеца

без намесата на съветския съюз на парижката мирна конференция и саможертвата на комунистите българия щеше да е от софия до вакарел и от кюстендил до горна малина

12

Петров

преди 9 месеца

некви дисководещи дето забавляват пияници и нощни пеперудки се представят за "творци" и публика от сервитьорки и охрана тип гошо старозагорския садист. е нема що, голяма култура.

11

До 6

преди 9 месеца

Терористи финансирани от Коминтерна, чиято голяма цел е била да заличат България като я продадат на кремълските си господари и да установят античовешки деградантски комунистически режим. Същите тези велики антифашисти в периода 1939-1941 са си скъсвали дупетата да хвалят Хитлер по нареждане на Москва.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Пантеон идва от гръцки и означава храм на всички богове. Кой умник е именувал това място пантеон? Това само комунисти тип измислени македонисти могат да го направят.

9

Тото

преди 9 месеца

Какъв пантеон е това, на загиналите от препиване ли?Щото от друго ,окупаторите червеноармейци ,тук не са умирали.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Диджеите. Евала...