21

Анонимен

преди 10 месеца

Новата фашистка власт на "Сглобената подмяна" се занимава с всякакви антибългарски дела и заговори срещу държавата и народа, за унищожаване на енергийната сигурност, историята ни, демокрацията, терор срещу опозицията, фашистки милитаризъм и агресивна външна политика, слугинаж на чужди интереси.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Не демокрация искат те, а дясна диктатура на картелите на олигархията и тяхната власт; да бъдат фашисти и десни диктатори, под закрилата на НАТО, САЩ, ЕС. Да правят фашизъм и репресии, без отговорност за това, защото изпълняват желанията на ЕС, НАТО, САЩ за агресивна политика и антибългарска политика.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Започват репресии и фашизъм срещу свободното слово и правото на мнение. Картелните сдружения на олигархията и новата фашистка власт ще преследват неудобните и свободните хора. Оформя се дясна диктатура на богатите, картелите, богаташите във властта. Ситуацията е тревожна и съдбовна. Демокрацията ще бъде само лозунг и лъжа, а зад нея ще има фашизъм и преследване на всеки неудобен на олигархията и богаташката власт. Свободата ще става все по-малко, терорът ще стане норма, защитавана от властта.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро ще тябва да задържат всички граждани на Бг поради опения в терор геройзъм

17

Анонимен

преди 10 месеца

Запомнете какво ви казват. Това е предназначено е вътрешната опозиция, всеки който не споделя линията на брюкселските марионетки ще бъде третиран като терорист. Това вече се случва в Европа. Искат например да забранят Алтернатива за Германия, парламентарно представена партия!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте с какви глупости се занимават ментетата! Хвърчащите цени, ниските доходи, престъпността, корупцията, миграцията не ги интересуват. Тръгнали тероризма да оправят. Къде го видяхте тоя тероризъм у нас бе, смешници?

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Димитър 16 Нещастникоо заблудено канарче, не знам дали си гледал филма "Бразилия"? Ако не си го гледал, намери го и го гледай. Ще видиш там как Националните сили за антитероризъм поради една *** получават грешка в системите си и правят живота на един такъв като тебе пълен ад. Твоето браво е абсолютно безмозъчен акт и способства в България да се случва същото като във филма.

14

Анонимен

преди 10 месеца

След тоталната цензура сега си гласят механизъм за натиск над всички, които не им харесват. Бързо, лесно обявяват несимпатичните за терористи, после следва терор... Интересно в коя нормална държава, без война и сериозни заплахи се приема НАЦИОНАЛЕН ПЛАН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ТЕРОРИЗМА, тука да не е Сирия или Либия?

13

Димитър

преди 10 месеца

Браво за взетите днес решения от българското правителство: приетия национален план за противодействие на тероризма, променения закон за въоръжените сили на Република България и отхвърлянето на референдума на копейките против еврото.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Малиииии...бегай че идем! Плана ако не друго е доста дебел и ако удариш с него някой терорист по главата сигурно ще го ликвидираш

11

до анонимен

преди 10 месеца

""""Всички копейковци във форумите подкрепят терористичната държава Расиа!""" ---- Я, сега да ни изброиш терористичните актове на РФ с факти и доказателства !!!! Поне един!!!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Демек, кабинета си почеса езика днес. Такива документи са пълни глупости

9

ъц

преди 10 месеца

Терористите се тресът от смях...., ъъъъ страх, бе, страх! -)))))))

8

Анонимен

преди 10 месеца

Всички копейковци във форумите подкрепят терористичната държава Расиа! Подпуквайте ги!

7

Държавен тероризъм

преди 10 месеца

Как да се борим с нелегитимното терористично правителство?

6

Хе хе

преди 10 месеца

Тоест Терорист Номер 1 на Украйна - Кирил Буданов повече НЯМА да стъпи на Българска Земя!

5

Име

преди 10 месеца

Определете значението на думата "тероризъм" и тогава създавайте план! Че май няма много държави които да не попаднат под тази квалификация! Смешници!

4

До Прост план

преди 10 месеца

господине, Вие явно никога не сте чел документа наречен Конституция на Република България. импийчмънт има в една друга конституция :) объркахте държавие май? :)

3

Анонимен

преди 10 месеца

До До Анонимен 3...А после на Белене пак ще има щастливи прасета.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Следващата стъпка на тия българофоби ще е да приемат закон за защита на държавата.