11

ха-ха

преди 8 месеца

"Българинът все повече залага на къщите за гости за своята почивка" Ха-ха , българинът все повече развива стадния си инстинкт , ама на ов4е стадо !И това много добре се използва от т. нар. домакини на къщи за гости за cмykaнe на кинти от джобовете на "модерните" нашенци ! Ще смениш една къща с друга къща , егаmu му и почивката ! Всъщност ,зорът е друг - да се демонстрира положение , нали сме ларж всичките , нищо че джобчетатат са отънели или направо - празни (като главите) !

10

Анонимен

преди 8 месеца

Има къщи за гости без хазяи. Цяла вила/къща едноетажна или на няколко етажа се дава като под наем на едно семейство, двойка, човек и въпросните прекарват в нея седмица две, като си готвят сами в оборудваната кухня. Като не ви харесва да има хазяи, които да ви висят над главите и да ви готвят избирайте такива без и си гответе вие.

9

Алоо

преди 8 месеца

Какви къщи за гости,в тях пълна мизерия.в нашето село има три такива къщи,собствениците купиха сто тухли,два кубика баластра,вече две години и нищо не правят по тях.тревата по голяма от къщата,вътре плъхове,жабчета,бръмбари,отидете и си почивайте в тая къща какво ги интересува.а.проверки липсват,*** те си взеха парите .мафия е с тия къщи.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Нито по хотели ходя нито по къщи за гости. Предпочитам с кемпер да отида на диво място сред природата. Може и с джип на палатка на някой язовир за риба или на див плаж. Луксът на цивилизацията отдавна не ме блазни.

7

Ванката

преди 8 месеца

Там не ходят за почивка, а само компании за пиянски запои до сутринта. Който се е излъгал, че отива на въздух и тишина, повече не повтаря.

6

Пфф

преди 8 месеца

Къщата за гости и популярна дестинация за бедните семейства без особени претенции. Ако човек трябва да си пазари, готви и после почисти, а на всичкото отгоре и да си плати за това, не виждам каква почивка е. Освен това за да не кукаш сам жена си и децата си, ходят по няколко приятелски семейства, което е ужас, защото трябва постоянно да се съобразяваш с останалите. Пък като толкова искате да се събирате семейства, съберете по 5 хиляди на човек и си купете обща къща и ходете там.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Веднъж се излъгах и няма да повторя. Пет семейства- общо пазаруване, бутане в кухнята, готвене, барбекю под зоркия поглед на домакина, пушене, викане, пиене и ядене до зори, последния ден всички се измъкнаха, аз почистих, измих, подредих. Живея в къща и като уважаваща себе си жена почивам ол инклузив на хотел или в курорт на свободна консумация обикновено само със семейството, без да се съобразявам с чужди капризи и претенции.

4

морски

преди 8 месеца

Места за настаняване са наречени вили, къщи за гости и т.н. В някои се предлага закуска. Последните сезони туристите си ядат по стаите. Вярно, в ресторанти цените са космически. Не упреквам туристите, че си носят храна... Така им е изгодно.

3

с пълен багажник

преди 8 месеца

Българинът все повече залага на къщите за гости за своята почивка че в заведенията го чакат с яки томаховки

2

Анонимен

преди 8 месеца

Хазяина да ми виси на главата и да ме разпитва за личния ми живот, не мерси! Никога повече....

1

Анонимен

преди 8 месеца

Нямам пари за къща за гости.