53

Българин

преди 9 месеца

Президентът масон, на когото му казват зеления чорап, не е ли във ваканция като депутатките ? Ами, някак си, не е честно и справедливо така. Сама те за са във ваканция, а той да работи. Нищо, че е пинсиониран военен. Такива като него, с лопата да ги рине човек. Но да започне с Мутрата от Банкя.

52

Анонимен

преди 9 месеца

И ПРЕЗИДЕНТЪТ КАЗА- Ц

51

Анонимен

преди 9 месеца

Късия мандат на късото двуного,е на път да рададе България на арендатори,които живеят извън пределите на държавата ни.Мнаго злопаметен се оказа "нашият".Тези измислици по адрес на П.Тодоров,са хвърлене на камъни в градината на президента Радев.Късият,след два три месеца,че и по рано, слизаш от коня,няма да има и катър за теб.

50

IN THE SISTEM

преди 9 месеца

За никъде не бързайте! Има още за чистене, като А. Петров. Процесът е започнал и не може да бъде стопиран току така. Да, в правителството има съвсем оправдан страх, но нещата са много деликатни. Евентуална оставка, последвана от назначаване на "наш" човек, само ще утежни нещата допълнително.

49

Живко Коцев

преди 9 месеца

Атанасов не само лобира за назначаването на Коцев като професионалист, а и като негов личен приятел, с когото ходи семейно на море почти всяка година. Рокадата в МВР се случва по бански, като генералът и съпредседател на ДБ обещал на ортака си по плажно масло високия пост още през февруари, когато двамата подготвяли изборите

48

Гл.секретар

преди 9 месеца

Петър Илиев Тодоров е български полицай, главен комисар от Министерство на вътрешните работи, главен секретар на Министерство на вътрешните работи от 5 август 2021 г.

47

Министър

преди 9 месеца

Калин Георгиев Стоянов е български полицай, главен комисар от Министерство на вътрешните работи на България МВР, временно изпълняващ длъжността директор на ГДБОП от 31 май 2021 до 6 юни 2023 г.

46

Соросоид Денков

преди 9 месеца

Искаме още власт! Искаме всичката власт! Сглобката с поддръжка под 10% иска да се уреди и да папа и да се разпорежда во веки веков.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Тази бетонна глава секретар ми прилича на Вълко Червенков. И от него искате борба с мафията. Смянаааа!

44

ПП-ДБ

преди 9 месеца

Предстоят избори и в МВР трябва да са само наши хора - за да може да фалшифицираме резултатите

43

Анонимен

преди 9 месеца

Много злоба у другарите.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Здравей, кандидат!Васил Терзиев, трето поколение ДС, с първи милион от ДС и цялата рода по двете линии във върховете на БКП, МВР и ДС:"Няколко поколения са погубени от комунизма у нас, техните основни права са потъпкани и отнети, и насилствено е спряно развитието на една държава, която е била част от европейското семейство, имала е своите светли умове в науката, предприемачеството и политиката - всичко това е отнето, убито, потъпкано и безвъзвратно загубено за десетки години НАПРЕД.ПАРОДИЯ ПП

41

Анонимен

преди 9 месеца

До Владо--Ами гледат от Баце . Държавните служители през 2009г. в Бг бяха 320 000 , а Баце си напазарува още толкова за електорат и ги направи 620 000 чантаджии .А обещаваше да ги намали с 50 % , демек на 160 000 ...

40

Анонимен

преди 9 месеца

Закриване на Парламента , Президентството , и Министеркият Съвет ,.... имаме си ПОСОЛСТВОТО . Защо изброените институции ще ни пре-предават решенията на посолството , затова са ИЗЛИШНИ !

39

Анонимен

преди 9 месеца

Зелените човечета се активираха.

38

Румен Радев БКП

преди 9 месеца

Оставка на главсека ми, само заедно с моята!!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Искаме си Баце за главен секретар,тъкмо започнаха убийствата по веригата.

36

Анонимен

преди 9 месеца

На крив ...,козината му пречи,ала бала.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Розовият фюрер - денковУжас заорахме и под дьното

34

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименНпараво и двамата ги подкравайте.. и него и главсека му..така ще е по-добре за всички.