48

Прекратете и кон-

преди 9 месеца

цесияна на ТЕЦ Марица. Така ще можем дори да намалим цените на тока и държавата да получава повече печалба.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Тези която няма да им плащате неустойки на Лукойл, сигурни ли сте, че няма да ви съди тази фирма и да платите повече?

46

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Хайде сега, на тази база България да пректлати концесията за добив на злато и ценни метали и да почне да печели на 100%. Няма да плащаме нищо на канадците!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Ако вярваме на другаря Гвоздейков, който стана новоизлюпени господин, можем да прекратим и концесиите на Матриците , и концесията в Челопеч, без да плащаме нищо. Всяка година изнасяме по 5 тона злато. Само това злато може да храни целият български народ.

44

Анонимен 11

преди 9 месеца

26 защо да ни замладява Турция,тя достатъчно си има бедни,още 5 милиона не им трябват,ще им объркаме социалната политика,трябва да ни плащат социални помощи.

43

Анонимен 11

преди 9 месеца

Много сте прави,България,няма да плаща,но народа започна да плаща,със скока на цените,на горивата,а има един лодкар-десантчик,ни уверяваше,че цените,след спирането на концепцията,няма да се вдигат.но видов ден идва,ноември,ще има предсрочни избори,такива като него ще са забравени ппдб,герб.

42

Дачо

преди 9 месеца

Тия как не са фалирали ? 15 години само на загуба работят ?

41

Магелан

преди 9 месеца

Иформация от кухнята на рафинерия Лукойл.Приблизително преди 7,8 гд. Преди на убият Ваню Танов Локойл си опрете кошницата и знаеше какво го чака.Точно по това време един от замесниците директори българин получаваша заплата 40 хиляди лева на месец.От тук на татъка съдете сами за какво крадене и далавери на неплащане на данъци към хазната става въпрос.Истина е че направиха чисто нов крекинг за 2 млрд.долара и направиха нова 100 000 цистерна с много разходи на самото пристанище.

40

Гогич

преди 9 месеца

Голям майтап от обратното на остри хора. *** като ни изпляска МАСъд една неустойка, пак всички ще плащате :))))

39

Симеон Дянков

преди 9 месеца

И тези ще ги пляскаме.

38

Алекс

преди 9 месеца

До Анонимен 39 Жестоко и недопустимо не са правни категории.Осъждат те и плащаш неустойката.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Та то е жестоко и не допустимо да се плащат неустоики. Лукойл тридесет години работи без отчети за приходи и разходи. Горивото се даваше на земеделските производители без документи . Както и зърнените Култури се изнасяха без документи . При Ж. Виденов дванадесет кораба се скриха от контрол с продукция

36

Анонимен

преди 9 месеца

Добре бе тези концесии са така некадърно договорно обвързани, че и да не спазват договора и ние го прекратим пак ние ще бъдем осъдени? Който ги е правил тия договори и подписал да бъде съде и да плаща колкото може по делото и неустойките.

35

Dido

преди 9 месеца

А, на Дънди прешъз концесията за кражба на златото ни кога ще се махне?

34

Анонимен

преди 9 месеца

Ноне държавата да е новия собственик, като ще плащаме ние, а то някой частник ще вземе Росенец,ние ще плащаме неустойки, аз не съм съгласен.

33

Алекс

преди 9 месеца

Дали? "Лукоил-България" се управлява от дружество регистрирано във Швейцария и делото ще се разгледа от швейцарски съд.Най-вероятно ще го загубим,както ГЕРБ загуби делото за реакторите.Шарлатаните скоро ще освободят политическата сцена,но ще ни оставят иаплащането на многомилионна неустойка.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Пропуснати ползи, ако плаще ме ще загубим огромни пари, а, ако прибавят и бъдещатата инфлация още по-зле става щяхме да построим какво ли не стези пари десетки милиарди според мен.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Ето така така се крадат пари. Народа плаща а групичката политици прибира.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Не само, че ще плащате като попове, но ще ви вдигнат и данъците, отделно трябва да хрантутите укропитеци по курорти и да хрантутите и самта Укропитекия.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Което значи че ще плащаме за пропуснати ползи по договора за оставащите десетки години.