67

Диана

преди 9 месеца

До Диана ПРОДЪЛЖЕНИЕ от 73 Освен това, англичаните са тези, които тогава са твърдяли, че не трябва да се допуска Русия в Европа... Те и сега са на това становище, опитвайки се да капсулират и изолират Русия, манипулирайки цялата световна общественост с недоказани твърдения и обвинения, с агресивно и унизително поведение за Русия и насърчаване на войната в Украйна - англичаните и сега, както и тогава, се страхуват от Русия да не отнеме влиянието им върху Европа, САЩ и света...

66

Диана

преди 9 месеца

Сърбите са шовинисти, но са страхливци, лъжци /ци.г.ани/..Истината е, че зад тяхното поведение в РСМ стоят други сили. Скоро попаднах на материали, че легион от Великобритания са участвали в "разделението на България" когато ни отнемат Македония...Като прибавим към това факта, че англичаните се включват в битката с турците за освобождение на Гърция в последния етап на войната/след като руснаците са довели нещата до победа там!/и напълно присвояват заслугите за освобождението й...

65

HELL

преди 10 месеца

КОСОВО е заплахата . Изкуствено направена държава на САЩ и не призната от международната общонст. Спрете с пропагандата и назаждане на омраза която е във филмарите по медиите

64

VladTepes

преди 10 месеца

Най-голямата заплаха е дивият арнаутски башибозук.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Ще плащат за краденото от нас и за създаването на античките

62

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО отново трябва да смаже Сърбия

61

Алекс

преди 10 месеца

Сърбетата вече ядоха НАТОвската тояга и ще кротуват.Не са заплаха.А тоягата е в готовност отново да влезе в действие.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Заплаха е защото Русия стои зад тях

59

Анонимен

преди 10 месеца

Такава държава не трябва да съществува!

58

Янко

преди 10 месеца

Българите срещу сърбите ,са все едно германците към французите.Всеки път като тръгнем срещу тях , капитулират.

57

Гадняр

преди 10 месеца

Сърбите имат толкова добра външна политика, че са на път да изчезнат. Прави са че имат най-добрата армия, но в радиус 50км от Белград :)))

56

Анонимен

преди 10 месеца

до 59 То и Беларус е една малка Русия, но Беларус няма излаз на море, нищо че са в съюзна държава с Русия, която има излаз на морета и Океани. :)

55

Георги

преди 10 месеца

Сърбите идват на Балканите поканени от Византия,като подчинени федерати. А Българите идват на Балканите на коне с меч в ръка и след това обсаждат Константинопол и правят чаша от главата на Източно Ромския Император .

54

До 57

преди 10 месеца

Май само ти не схващаш че Косово си е Албания.

53

Анонимен

преди 10 месеца

до 51 Косово също няма излаз на море, това си е независима държава, както и да го смятат някои.

52

Гугу

преди 10 месеца

Сърбия е държава с два пъти по малка територия от България и застаряло и изчезващо население. Пълна трагедия.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Министърът на отбраната заплашва РСМ, а македонците едва ли не благоговеят пред Сърбия и мразят България, което си е парадокс. :) А относно Черна Гора и Сърбия, чел съм в нета спорове между черногорци и сърби, черногорците твърдят, че не са сърби и са съвсем различен етнос, а сърбите твърдят, че черногорците са чисти сърби. Техните спорове са подобни, като тия между нас и макетата, макар в по-слаба степен. Факт е обаче, че Черна Гора е държава с история, докато ситуацията с РСМ не е такава.

50

Granik

преди 10 месеца

Сърбите винаги са били в сянката на България. Не са известни с нищо по света. Нито азбука ,нито военни победи, нито иновации. Обитават трудно достъпен и беден планински район,който не представлява интерес за никой и това ги е запазило като народ през вековете.

49

Папо

преди 10 месеца

Българите са много по приспособими , гъвкави, отворени към света, иновативни и любознателни от сърбите. Сърбите са затворен , надменен и комплексиран планински народ,на който даже Османската Империя не е обръщала особено в внимание . Сърбите са просто унгарски и австрийски ратаи.

48

До Тито

преди 10 месеца

що пък да не може да и им стъпим на сърбите на малкия пръст ? В България вече има доста богати и образовани хора , имаме море и планини, морски и зимен туризъм. Не подценявайте българите . Сърбите и северномакаците са единствените на балканите без излаз на море.