99

Анонимен

преди 9 месеца

Веднъж в супермаркета някакъв ме питаше дали ще плащам в брой или с карта и като разбра че плащам в брой ми предложи да плати с ваучери а аз да му дам парите на него. Та тоя имаше някакво тесте с ваучери не знам от къде ги беше взел но ми се стори много странно. Аз не се навих но имаше други които му даваха пари и касиерките гледаха какво прави. Такива неща не трябва да са законни.

98

Накратко :

преди 9 месеца

Дигитално робство и контрол.Джери Флечър се оказа прав,конспирацията не е само теория...Останалото са ала бала шарлатания и интимни НЕ-коалиционни сглобки,одобрени и съгласувани с посолството.Бог да пази България от родните национални предатели и чужди врагове...

97

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 95, и земята е плоска, нали? И ваксините са зло, което цели да унищожи човечеството. Хайде да спрете с разпространение на тези несъществуващи конспирации, а?

96

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 96, ами започнете да контролирате работодателите си. Когато подписвате договорите си ги четете. Ако не пасва на вижданията ви... не подписвате. В крайна сметка става въпрос за някакви си 200 лв. Ако някой смята, че с 20 лв. ще си оправи пенсията....

95

Анонимен

преди 9 месеца

Всъщност проблема е не дали са електронни или не.Проблема е , че масово през тях се крият данъци от некоректни работодатели, които дават ваучери като част от заплатата а не като добавка към нея!!! За работника естествено остава да е прецакан - едно заради липса на осигуряване върху макс. 200 лева във вид на ваучери и второ неудобството да ги използваш!!!!

94

Анонимен

преди 9 месеца

Модерното робство в ход! Има ли дори 10% от четящите това, осъзнавайки какво всъщност се случва? Каквато и да е дигитализация не бива да се случва в никакъв случай! Докога ще спите бе, балъци?

93

Анонимен

преди 9 месеца

До до 84 Няма кво да светиш на хората...платих кеш, щото ми отхвърля картата за 1 седмица 4 пъти и то на различни терминали и ако нямах в брой, какво правим...? Връщам 580гр. сирене и 1,250гр месо пакетирани ги разопаковаме и.т.н...Ти това как го виждаш. Касиерките бяха бесни...щото заради ш*иб. с-*** ставаха огромни опашки...Ей това ни е супер-д*упер цифровизацията...да не говорим за изгубени база данни в НАП , Полиция и.т.н

92

Анонимен

преди 9 месеца

До 456, никой не те пита.

91

456

преди 9 месеца

И защо да са електронни,какво пречи да са на хартия?Против съм.

90

до 90

преди 9 месеца

Написах коментар 47 и сега 91. А ти си неграмотен. И о да- с тебе се подиграваме ПОНЕ 3ма души.

89

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 90, най-малко сме трима. Имам подозрение, че има и четвърти. Ако си направиш труда да проследиш изказа ще разбереш, че съм прав. А не можеш :) Еми нямаш капацитет. Казахме ти го няколко пъти. Темата е на първа страница. Дори това не можеш да намериш Хахахахахахахахахаха

88

до 84

преди 9 месеца

При един срив в нета не можеш да си платиш дори и в брой в супермаркета. Само да те светна. Толкова си далеч от един грамотен модерен човек, че не знам. Гледам и спора за електронните билети и наистина съм в шок. Електронен билет е и QR кодът, и такъв на електронен носител, като пластмасова карта. В единият случай носителят е смартфонът.

87

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 88, абсолютно. Между две срещи идвам тук за да се гавря с този га л фон и много ме забавлява. Наистина сме няколко човека, а този дори не може да свърже събитията с липсата на интелект в кратуната му.

86

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 86 : Не осъзна ли, че сме повечко? Спориш с няколко човека, и ги забавляваш страхотно.

85

Анонимен

преди 9 месеца

до 83 Сам ли си отговаряш вече? Муахаххааа...прочете ли 47-ми поооост ве, смешееееен за да разбереш какво е наистина електронен билет? Знам че си го прочел. Никъде в никой български град освен в София няма да чуеш или прочетеш за електронни билети да се използват градския транспорт. Никъде, палячоооо!

84

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 82 : За интелигентен човек ще е ясно какво е имал предвид 47ми. Проумей го : електронният билет няма физическо измерение. Картата (каквото и да пише на нея) е просто носител на електронните билети, и средство за удостоверяването им. Нещо като импулсите в някогашните булфон карти. Наистина трябва да поработиш по въпроса, защото интелекта ти е под средният. И бомбастичното поведение и обидите не те правят да излглеждаш по-умен. Предизвикваш присмех и съжаление.

83

Електронни

преди 9 месеца

Ще му ядем главата с тази електроника някой ден.ЕЛ.ЕВРО И ЕЛ.ВАУЧЕРИ ПРИ ЕДИН СРИВ С НЕТА И ЯЖ МУ ГЛАВАТА С ТЕЗИ ЕЛ.ВАЛУТИ.ТОВА Е ПЛАН НЕ ПЛА(Н)ДЕМИЯ.ЕЛИТА МИСЛИ ИЗВРАТЕНИ ПЛАНОВЕ ЗА СЛЕДВАЩАТА МАСОВА ФАКСИНАЦИЯ НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ.НАКАЗАНИ С ОБЩАТА ЕЛ.ВАЛУТА! СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ ОВЦЕ ПРО..ТИ ФИЛМА НА ИЗВРАТЕНИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ

82

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 81, този не си заслужава. Толкова е повърностен, че не може да осъзнае какво дъно е постигнал. Има си и наименование това негово състояние: Дънинг - Крюгер.

81

Анонимен

преди 9 месеца

до 81 Прочетте ли 47-ми пост и какво значи наистина електронен билет който го има само в София, шматарок?

80

Анонимен

преди 9 месеца

До 79 : Защото съдържа някакво количество предплатени електронни билети. Абе, аз да не съм попаднал на конференция на МЕНСА?