219

Анонимен

преди 8 месеца

Морскияг надводен дрон е с половин до 1 тон тротил, струва около 275 000 долара и извади от употреба танкера SIG и есминеца Еленегорский Миньор. 100 такива дрона в 10 глутници по 10 дрона действащи едновременно през нощта могат да потопят един флот. Има електро подводни дронове, които в близост до целта правят изчисление, фокусират се и превключват само на дизел ! Радарите не ги засичат. А ако в акциите едновременно участват и отвличащи вниманието въздушни дронове, всяко корито Е ОБРЕЧЕНО !

218

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не е забравил. Не е случайно смяната на часовника. Вижте хубаво видеото под статията! Путин демонстративно вдига дясната си ръка, за да покаже часовника. Много спокойно се почеса леко с химикала по дясната страна на главата и завъртя китката си, за да покаже, че времето изтича. Даде знак. Всичко каквото прави или казва е свързано с много символика.

217

Анонимен

преди 8 месеца

Смеете ссе дрънкате, ама Путин разиграва целия свят.

216

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е голям дървен философ. Много го разбира тези работи. За това се крие като мишок.Даже в Брикс не може да се покаже.

215

мда

преди 8 месеца

след този случай двойниците намаляват с един :) ако ме разбирате

214

новости

преди 8 месеца

на инплантирания чип му свършва батерията и е почнал да вибрира за да го подсети да го зареди .

213

Кажете ми

преди 8 месеца

А Джо деменцията жив ли е?

212

до 234

преди 8 месеца

Един се обажда до ПРОТИВОПОЖАРНАТА : АЛО, ИМА ПОЖАР, БЪРЗО ИДВАЙТЕ !!! От ПРОТИВОПОЖАРНАТА ОТГОВАРЯТ : ПОДДЪРЖАЙТЕ ПОЖАРА, НИЕ ЩЕ ДОЙДЕМ...

211

путинОТДАВНАумря

преди 8 месеца

какъв часовник, какви кьор фишеци ?

210

ПроСоТо

преди 8 месеца

до 233 :..-Като е такава кондиката,защо все още има руски морски флот ?

209

Анонимен

преди 8 месеца

Морскияг надводен дрон носи от половин до 1 тон тротил, струва около 275 000 долара и извади от употреба танкера SIG и есминеца Еленегорский Миньор. 100 такива дрона в 10 глутници по 10 дрона действащи едновременно през нощта могат да потопят целия руски черноморски флот. Има подводни дизелови дронове, по скъпи, но руските радари не могат да ги засекат. А ако в акциите участват едновременно и десетки въздушни дронове, тогава всяко руско корито Е ПЪТНИК ДО СВЕТИ ПЕТЪР !

208

Мдаа,

преди 8 месеца

Мноо важна клюкина... А сега проверете вляво или вдясно си е преместил кyp0,щом толкова живо ви интересува,укропитеците :)

207

Анонимен

преди 8 месеца

ДЦФ

206

ПроСоТо

преди 8 месеца

До Боби...не разбрах каква връзка има забележката ти с коментара ми?!...Ти изобщо разбра ли какво написах ?...Какво написах?..-"ДА,това е двойник!",или "НЕ,това не е двойник!"...?.Добре е да схванем СМИСЪЛА на написаното,а не да бързаме да изкажем "мнение",основано на това,дали въпросния коментатор ни е симпатичен,или не..

205

Анонимен

преди 8 месеца

А може да има и тройник.

204

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

ПУТИН МОЖЕ ДА СИ НОСИ ЧАСОВНИКА НА КОЯТО РЪКА СИ ИСКА ЗАЩОТО ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА НЕГО.

203

Боби

преди 8 месеца

До ПроСоТо КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ КАЗВАМ ЧЕ ОТ 80-90 години на миналия ВЕК когато се появиха ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЦИФРОВИ ФОТО АПАРАТИ само с една снимка с високо качество на лицето на въпросния индивид и се вижда това "Двойник" ли е или "Оригинал"

202

Анонимен

преди 8 месеца

до 222 Най-голямото джудже е кмета на Киев- Виталий Кличко с неговите 202 см.

201

Боби

преди 8 месеца

До АнонимеН Пак започна с ФЕЙКОВЕТЕ и Конспиративните теории... Стига де измисли нещо по-ново и оригинално...

200

ПроСоТо

преди 8 месеца

ВСИЧКИ световни "величия" имат двойници,които използват според случая...Изключение прави Манекена на Алцхаймер-Джо Байдън,просто защото им е трудно да намерят толкова извеяно същество,което да се прави на Джо..